aminess n kullanımı
Önce bir düzeltme, bir önceki yorumda esansiyel olmayan yazdım, doğrusu esansiyel olandır ( tablet pc otomatik düzeltmenin azizliği, özür dilerim

)
Bir altta "tantanaya gerek yok zaten içindeki değerler düşük" yorumunu tıbben hatalı buluyorum.
Yüksek değerli ürün iyi ya da doğru ürün değildir. Esansiyel amino asitlerin protein sentezinde kullanılmayan kısmı oksidana dönüşür, yani zararlıdır.
Önemli olan optimal düzeyi yakalamaktır. AminessN gibi bir ürünün de sağlayabileceği avantaj budur. Günde 3 defa 5'er tablet alındığında serum albümin seviyesine önemli katkıda bulunacaktır.
Serum albümin seviyesi, protein sentezinin önemli bir göstergesidir.
Özellikle vücut geliştirme ile uğraşanlar için düzenlenen ürünlerde böyle bir optimizasyon kaygısı yoktur. İleride ne tür nefrolojik riskleri yükselteceğini ön göremezsiniz.( kanıtlanmamış da olsa risk faktörlerini artırdığı kabul görmüş durumda)
Bu konuda daha fazla bilimsel makale arayanlar pubmed adlı tıbbi literatür sitesinden de yararlanabilir.
Son olarak, AminessN reçete edildiği takdirde ödenirken eczaneden kendiniz elden alırsanız 150 Lira civarındadır ( 1, 1 buçuk aylık bir doz ). Vücut geliştirmeciler için dizayn edilmiş ürünler daha mı ekonomik bilmiyorum.
Umarım yararlı olmuştur, saygılarımla.