arkadaşlar çok merak ediyorum cidden bugüne kadar bir kere olsun ağızıma suplament sürmedim... benle aynı anda vg ye başlayan bir arkadaşım var tabi doğal olarak o benden daha çabuk belli bir kas kütlesi oluşturdu ve asıl sorum şu ki biz aynı anda okul stajımız gereği ile vg yi bırakmak zorunda kaldık 3. ayda bendeki kas kütlesi dumbellerla çalışmama ragmen aynı yemekleri yememize rağmen aynı süre uyku uyumamıza rağmen azalmaya başladı ama arkadaşımda gram değişiklik yok bütün kas kütlesi aynı ayrıca staj bitti üzerinden 7 ay geçti ve hala aynı kas kütlesi ölçülere kadar...
uzun lafın kısası amino asitle oluşturulan kas kütlesi sanırım sabit kalıyor çünki bir kaç arkadaşımdada aynı şeyler olmuş ben bunu çok merak ettim bu doğrumu acaba gözlerime inanamıyorum ben hala nerdeyse 1 yılı geçti ve hala aynı kas kütlesi...beni aydınlatmanız dileği ile iyi akşamlar...
uzun lafın kısası amino asitle oluşturulan kas kütlesi sanırım sabit kalıyor çünki bir kaç arkadaşımdada aynı şeyler olmuş ben bunu çok merak ettim bu doğrumu acaba gözlerime inanamıyorum ben hala nerdeyse 1 yılı geçti ve hala aynı kas kütlesi...beni aydınlatmanız dileği ile iyi akşamlar...