amino asit yan etkisi mi acaba ?

Arkadaşlar bir süredir whey protein kullanıyorum ve 1.5 hafta kadardır universal amino 2700 kullanmaya başladım ve whey kullanımını sadece spordan 1 saat sonraya düşürdüm, aminoyu spordan önce ve sonra 4 er tane kullanıyotum. Ama aminoya başladığımdan beri tuvaletin yolunu unuttum :) kısacası kabızlık. var mıdır başına gelmiş çözümünü bulmuş veya tavsiyesi olan, dışarda patlamaktan korkuyorum :)

Ekstra kabızlık etkisi olmaması lazım. Yeşilliği terketmiş olabilirsin.

Barsaklar asıl hareket ettiren şeyler, barsak duvarına temas hissi veren (bunu barsak kendisi algılar) hafif sert şeyler yani lifli gıdalar... Salata ve sebzeye de yanaş..

Ekstra kabızlık etkisi olmaması lazım. Yeşilliği terketmiş olabilirsin.

Barsaklar asıl hareket ettiren şeyler, barsak duvarına temas hissi veren (bunu barsak kendisi algılar) hafif sert şeyler yani lifli gıdalar... Salata ve sebzeye de yanaş..

salata uzağım evet ama aminoya başladığımdan beri daha da uzaklaşmadım..
tavsiyenizi deneyeceğim fırsat buldukça tüketicem teşekkür ediyorum..

kabızlıklığın akut yada kronik olması önemlidir. durumunuz geçici ise sorun teşkil etmez.

salata uzağım evet ama aminoya başladığımdan beri daha da uzaklaşmadım..
tavsiyenizi deneyeceğim fırsat buldukça tüketicem teşekkür ediyorum..

Ben de geçen hafta yeşilliği azaltıp nerdeyse terkedip bol miktarda proteinli besinlere yüklendim, aynı durum oldu.

Yeşilliklere ve akşam yatmadan 2-3 elma yemeye başladım.
Şimdi iyiyim.

arkadaşlar aynı ürünü kullanan bir tanıdığım yıllar önce anal fistül ameliyatı olmuştu, hastalığı bilen bilir çok belalı bir hastalıktır. Ve universal amino 2700 kullanmaya başladktan kısa bir süre sonra hastalığı nüksetti ve forumda amino asitler kısmnda aynı aminoyu kullanan bir arkadaş hemoroidini tetiklediğini yazmış bunlar tesadüf olamaz bence.

kardeslerim aminoya basladim baslayali her aldigimda tuvaltin yolunu tutuyorum ama kucuk abdest 10 dk bi gelio su iciyorum surekli bu neden kaynaklanabilir yani birakmalimiyim

Back
Yukarı