Taha Cetiner
Üye
Öncelikle konuma ilgi duyup yazdiklarimi okudugunuz için teşekkür ederim. Konu baslıgından da anlayabileceginiz üzere aminoasit almayı düşünüyor, fakat hangisi daha yararlı olur, hangisinin içerigi daha zengindir, hangisi daha verimlidir bilemiyorum.. Iste tamda burada sizlere; deneyim ve tecrübelerinizi benimle paylasmak, almam gereken aminoasit hakkında önerilerde bulunmak düşüyor.
Kullanmıs oldugunuz aminoasitlerin hangisinden daha çok verim aldıgınızı veya hangisinden daha cok verim alabilecegimi düşünüyorsanız; https://www.supplementler.com/shop/Aminoasitler/ adresindeki aminoasitlerden birine ait link'i bu konu baslıgı altına yazmanız ve hangi özelliğininden dolayı bu urunu tercih ettiginizi söylemeniz benim için yeterli olacaktır. Teşekkür ederim 
Not: Biotech-Nutrition-Mega-Gainer-3100-4-5-kg kullanıyorum gerekli karbonhidratı saglıyorum ancak protein kısmında biraz sıkıntı var sanırım bunu göz onunde bulundurarak önerilerinizi yaparsanız sevinirim.
Simdilik kendi tercihlerime göre;
Biotech-Amino-2300
Hardline-Amino-9000-650-Tb
Weider-Amino-2200-2700-Mg-325-Tablet
aminoasitlerini iyi buluyorum.. Sizlerde iyi buldugunuz ya da iyi oldugunu düşündüğünüz ürünleri bu konu baslıgı altında önerirseniz cok iyi olur...

Not: Biotech-Nutrition-Mega-Gainer-3100-4-5-kg kullanıyorum gerekli karbonhidratı saglıyorum ancak protein kısmında biraz sıkıntı var sanırım bunu göz onunde bulundurarak önerilerinizi yaparsanız sevinirim.
Simdilik kendi tercihlerime göre;

Biotech-Amino-2300

Hardline-Amino-9000-650-Tb

Weider-Amino-2200-2700-Mg-325-Tablet
aminoasitlerini iyi buluyorum.. Sizlerde iyi buldugunuz ya da iyi oldugunu düşündüğünüz ürünleri bu konu baslıgı altında önerirseniz cok iyi olur...