Banned ; eğer bir ürünün tadına bakarak yorum yapıcak kadar cahil insanlar olsaydık başta genrise whey isolate olmak üzere onlarca protein tozunu bu forumda linç etmemiz gerekirdi.
Lakin biz protein tozunun tadına değil kalitesine ve verimliliğine bakıyoruz. Konu hakkında nutritionistlerin ve kimyagerlerin görüşleri aktarılmış olup son mesajlarda da konu hakkında bilimsel bir tespidler yapılmıştır.
Collgenden imal edilmiş ürünler de sığırdan elde edilebildiği için kanunen kutunun üzerine Beef yazabiliyorlar. Yani burada gayri-kanuni bir durum yok sadece kelime oyunu ile aldatmaca mevcut.
Kullanıp kullanmamak size kalmış bir durumdur , fakat "polyannacılık" yapıp ben bu toza güveniyorum gibi cümleler sarf etmek bu tozların kalitesini yükseltmiyecektir.
merhaba
forumda başlığı yoktu bende buraya yazmak ıstedım amix anabolic masster aldım geçen hafta hemen hemen butun markaları deneyen bırı olarak kullanılan malzeme kalıtesı ve ıcerıge ılk basta ınanmadım cunku vıtargo splend kre alkalıne cfm proteın var ve pump etkısı yaratan ıcerık koymuslar eger bızı kandırmıyorlarsa bu proteını sadece kullanmak herseye yeter gıbı gorunuyor:=)ılerıkı gunlerde deneyımlerımı yazarım herkese ıyı calısmalar bu arada tadı bıraz acı
Bu kadar tartışma üzerine denemek için kullananların yorumu nasıl acaba? Gelişmelerinden memnunlar mı?
BeachBoy Tankut Bey ürünün analizini beraber yaptırmayı teklif etmiş ben kendisiyle görüştüm analizi yaptırmak için ancak bu iddiaları yapan kişiyle beraber ürünün analizini yapabiliriz demişti. Mümkün değil mi bu analizi yaptırmak?
Beachboy buna cevap vermeli bence. tankut beyin adımıda çok cesur. bakalım beachboy buna karşılık verecekmi. gerçeklerde ortaya çıkar hem