AMIX - Anabolic Monster Beef ( Hydrolyzed Et Proteini )

1 haftadır kullanıyorum, sabah kalktığımda 1.5 kup ve idman çıkışı 1.5 kup şeklinde. güzel karışıyor fakat içinde et parçaları gibi bişeyler gözüküyor, kokusu kötü tadını hiç beğenmedim, sirkeli pekmez gibi garip bir tadı var ve midemi bulandırıyor. ayrıca karın ağrısının yanında aşırı gaz yapıyor ve afedersiniz kullanımdan sonra gazın kokusu da çok kötü oluyor... faydası için içiyorum ama bittikten sonra tekrar almayı düşünmüyorum...

attachment.php

Yetkil Satıcı: Amix Anabolic Monster Beef Protein
AMIX - Anabolic Monster Beef
:

AMIX firması İngiltere Manchester'da üretim yapan bir supplement firmasıdır. Ürünleri Türkiye'de satılmaya başlamıştır. Bu konuda Amıx firmasının Anabolic Monster Beef ürünü hakkında kısa bilgiler aktarıcağız.

Amıx Anabolic Monster Beef hidrolize et proteinidir. Ürünün yağ ve karbonhidrat oranı gayet düşük seviyede , protein oranı ise gayet yüksek (%90). Üründe porsion başına 2.5 gr Creatine Monohidrat , 750 mg Nitro Shot Complex (Arginine , Beta Alanine ve Citruline Malate) bulunmakta. Bu supplementin şu anki parakende satış fiyatı 2200 gr için 150 -160 TL civarında.

Ürünün içeriği ve detaylı aminoasit profilini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

attachment.php
arkadaşlar kullanım talimatına göre spordan bir saat önce 1.5 olcek spordan sonra 1.5 olcek alıyordum.Antrenörüm spor esnasında kullanmamı,son yudum antremanım bitinceye denk gelmesini söyledi nasıl kullanmalıyım yardımcı olur musunuz?

Antreman öncesi 1 ölçek ve antreman sonrası 1 ölçek olarak kullanabilirsin ayrıca idmanın sonlarına doğruda içebilirsin sana kalmış bişey.

Öyle yapma zaten antreman öncesi alıyorsun antremanda iyi performans gösterebilmek için. Sen antreman öncesi al ve antreman sonrası al. Yani antreman esnasında gerek yok derim[DOUBLEPOST=1392055128][/DOUBLEPOST]Öyle yapma zaten antreman öncesi alıyorsun antremanda iyi performans gösterebilmek için. Sen antreman öncesi al ve antreman sonrası al. Yani antreman esnasında gerek yok derim[DOUBLEPOST=1392055230][/DOUBLEPOST]Öyle yapma zaten antreman öncesi alıyorsun antremanda iyi performans gösterebilmek için. Sen antreman öncesi al ve antreman sonrası al. Yani antreman esnasında gerek yok derim[DOUBLEPOST=1392055300][/DOUBLEPOST]Öyle yapma zaten antreman öncesi alıyorsun antremanda iyi performans gösterebilmek için. Sen antreman öncesi al ve antreman sonrası al. Yani antreman esnasında gerek yok derim

Son düzenleme:
Merhaba ben bu ürünün Anabolic Monster Whey olanını aldım ve oldukça memnunum. Sanırım bu ürün eski bir version.
İçinde kreatin filan yok ve whey izolesi,konsantresi ve hidrolizesi ile birlikte bir miktar kazein bulunuyor tavsiye ederim.
Weider premium whey kullanan biri olarak bu ürünü denemek için aldım hiç fena değil.

Bilginize .

ikinci kutumu bitiriyorum. memnunum sorun çıkmadı şuana kadar. tad olarak uzun süredir kullandığım için artık kötü gelmeye başladı. bu bitsin whey proteine geçiş yapıcam. ama bariz bi fark yok diğer ürünlerle kullanın.

Tüm ictenligimle söylüyorum ki mükemmel tek kelime harika ürün okul nedeniyle cok iyi beslenememe rağmen mükemmel sonuç veren bir ürün aldığı parayi sonuna kadar hakediyor optimum whey hicbirise yaramıyor 3 aydır kullanıyorum 89 kgda 39 cm olan kolum 91 kgda 44 olması sevindirdi Yağ yari yarıya azaldı hiç cekinmeden alin helede buyuyemiyorsaniz 2 3 paket alin

Hacim Konusunda faydası olan bir ürün,faydasını gördüm. Fakat adı üstünde sığır proteini olduğu için bildiğiniz sığır eti kokuyor. Protein tozu içme ''zevkimi'' işkenceye çevirmişti.

Tüm ictenligimle söylüyorum ki mükemmel tek kelime harika ürün okul nedeniyle cok iyi beslenememe rağmen mükemmel sonuç veren bir ürün aldığı parayi sonuna kadar hakediyor optimum whey hicbirise yaramıyor 3 aydır kullanıyorum 89 kgda 39 cm olan kolum 91 kgda 44 olması sevindirdi Yağ yari yarıya azaldı hiç cekinmeden alin helede buyuyemiyorsaniz 2 3 paket alin
protein tozu değil anabolizan sanırım..

Arkadaslar forum u okudum tam almaktan vazgeciyordumki birde bunu deniyim dedim ve bugun elime gecti. Burdan tadi diyen arkadaslara sesleniyorum gercekten bu nasil bir abartma anlamadim siz tadi kotu urun gormemissiniz alin bi likit aminoyu deneyin derim kotu bi tat gorun. Urun yerden yere vurulmus hadi diyelimki urunun gercek degerleri ustune yazilmamis veya carpitilarak yazilmis peki bu bu markaya ozgu biseymi diger markalardan nasil bukadar emin olabiliyorsunuz. Alacak olan arkadaslara sesleniyorum urunun tadinda hic bir sey yok gayet guzel bence etkilerinide kutu bitince paylasirim.

Ronnie Coleman Signature Series Pro-Antium Double 2200 Gr
Alternatif olarak onerebilirim urun gayet guzel tadi en iyi diyebilirim ki bundan once neredeyse en az 4 5 cesit toz kullandim. Kreatin bakimindan 5gr kreatin iceriyor kas buyutmek isteyenler icin birebir urun tek sorunu belki bazilarina gore fiyatidir. 195 tl.

Öncelikle kesin collagendir diye bir tabirim olmadı sadece şüphelerimi ilettim. Yetkili firmaya onlarca mail attım geri dönüş olmaması da ayrı bir muamma.

İkinci olarak her proteinin karakteristik bir aminoasit profili vardır. Örneğin süt proteinlerinde proline ve methionine oranı her zaman yüksek olur. Whey proteinin de cystine oranı süt proteinine nazaran daha yüksektir vs. vs. bu örnekler arttırılabilir.

Collegen proteini Glysin (ort. %25) değeri en yüksek proteinlerden biridir ve tryptophan içermezler(Amix te olduğu gibi) . Et proteininin glysin değeri ortalamadır ve tryptophan da içerir.
Amixin aminoasit karakteri collgen proteini ile neredeyse birebir örtüşüyor.

Farzedelim ki amix beef proteini olsun yinede bu aminal değerlerdeki bir proteini kullanmanızı tavsiye etmem. Kullanıp kullanmamak sizin takdirinizdedir.

Şİmdi Burada 100 gr Doğal Et Proteininin Ortalama Aminoasit İçeriğini Veriyim : (Et bölge bölge değerleri farklılık gösterir kesin oran vermek zor )

BCAA

lösin *............. 8000
lizin *............. 8400
valin * ........... 5000

EAA

histidin *.......... 3200
izolösin *.......... 4500
metionin *...........2600
fenilalanin * ......3900
threonin * ........ 4000
tiriptofan *....... 700

Non EAA
alanin ............ 6100
arjinin............ 6500
aspartik asit.......9100
sistein ............1300
glutamik asit.......15000
glisin ............. 6100
prolin ............. 4800
serin ............. 3900
tirozin ........... 3200
merhaba yorumlarınızı okudum sizi bilgili buldum bi sorum olcak 3 yıldır yapıyorum bu sporu yapıyorum .. definasyondaym optimun musleceht 3 matrix daha önce kullandm şuan baktm ki piyasada tozlar çok pahalı 220 250 bütçe kısıtlı doğal yatıyorm paramı ama ek olarak bugün bu aldım http://www.genriseshop.com/Whey-Protein-instant-2100g,PR-127.html amıno asit ve protein değerleri çok iyi gibi bi incelermisin ?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Back
Yukarı