UfukArda
Üye
etki açısından değerlini yorumunuzu bekliyorumTribulus ve ZMA bir arada olduğu için deneme amaçlı siparişini verdim.Ürünün kullanımından belli bir süre geçince etki olursa paylaşıcam.
etki açısından değerlini yorumunuzu bekliyorumTribulus ve ZMA bir arada olduğu için deneme amaçlı siparişini verdim.Ürünün kullanımından belli bir süre geçince etki olursa paylaşıcam.
3 aydır kullanıyorum sanirim bişeye yaramıyor zma tek alınsa yeter tribulus bence baya bii şişirme..Beş ay dır kullanan arkadaşımızdan keşke olumlu veya olumsuz yorum alabilsek.
Arkadaşlar benim yaşım 22 bu spora başlayalı 7ay oldu 2 aydan sonra suplementler kullanmaya başladım bunlar unuversal amino2700 nutrex black bcaa dymatize creatin protein tozu 4dn gulitamin ve dün amixin zmasına başladım sorun şu uyku problemi olmadı ama sol böbrek kısmında bir baskı hissediyorum böle haff bi baskı oluyor farkedilir günde yatmadan 1 saat önce 2tablet alıyorum bu baskının sebebi amix böbrek üssü bezlere baskı uyguladığı için olabilirmi çünkü sağda bu sorun hiç olmadı 2 gündür amix zmaya başladığımda ilkkez böyle birşeyle karşılaştım normalde böyle birşey hiç olmamıştı sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim sayfılarımla
Bunu bayanlar kullansa bir sorun olur mu kas yapmak için nasıl içinde testosteron hormonu mu var acaba?