Amix Tribu-ZMA

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    36

Ürünü Sainted arkadaşım gösterdi bana içerisindeki saponis oranı %90 kadar hem zma hemde tribulus aynı anda.

Ürünü kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını alalım.

Şu an da amino asit, bcaa ve glutamine kullanıyorum.Önümüzde ki ay bu ürünü eklemeyi ve yanına da Weider'in Arginine X-Plode , Universal GH-Max ile kombinasyon etmeyi düşünüyorum.Bakalım sonuçları ne olacak.Buraya yazarım.

Ürünü dün aldım ve kullanmaya başladım daha bir şey söylemek için erken ancak ilerleyen günlerde etkilerini yazarım

urunu alalı 1 hafta oldu gece uyumadan once kullanıyorum fakat uyku problemı cıktı ortaya yatarken kullanmanızı tavsıye etmem bılgılerınıze!...

urunu alalı 1 hafta oldu gece uyumadan once kullanıyorum fakat uyku problemı cıktı ortaya yatarken kullanmanızı tavsıye etmem bılgılerınıze!...

İlk 3-4 gün bende de hardline zmada olmuştu .
Şuan bir problem yok 2. kutuyu aldım.
Yatarken almazsak ne zaman alabiliriz onuda söyler misin ?

ürünü çok beğendim tavsiye ederim. sabah aç karnına ve akşam yatarken içiyorum. yorgunluk ve bitkinlik oluyordu. şimdi cok ıyı hissediyorum. bende uykusuzluk yapmadı. tadı cok acı. agzınıza alınca hemen yutun hiç beklemeyin :D

bende bugün aldım daha kullanmadım gece yatarken ve sabah uyanınca kullanmayı düşünüyorum bakalım etkisi olursa yazarım çünkü testo ve libido düşüklüğü yaşıyorum bu aralar

Merhaba arkadaşlar, bugün üçüncü gün olmasına rağmen etkisini hissedebiliyorum. Bazı ürünler için arkadaşlar yaz aylarında şort giyerken kullanmayın yazmıştı öyle bir etki olmadı bende :D zma ile birlikte olması kesinlikte ++++++ Kısacası öneririm ;)

ürünü kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim ?
ürünü yatmadan önce alıyorum kullanmaya başlayalı bir hafta oldu bazı arkadaşlar uyku problemi oluyor demiş bende öyle bir sorun olmadı. üründen şuana kadar gördüğüm etkiler daha kaliteli bir uyku ve dinlenme ki bu vücut geliştirmeciler için çok önemli kas gelişimi ile ilgili yazmak için daha erken onlarıda bir aylık kullanımımdan sonra yazarım.

uykuya bir yan etkisini yaşamadım
etkiye gelecek olursak birşey söyleyemiycem ama bir dahaki ay almayı düşünmüyorum onun yerine gh max düşünücem birde onu deneyeceğim

Tribulus ve ZMA bir arada olduğu için deneme amaçlı siparişini verdim.Ürünün kullanımından belli bir süre geçince etki olursa paylaşıcam.

Back
Yukarı