Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar nutrex anabol5 die bi ilaç aldım steroid olmadığını söylüyolar ama etkiliymiş bu sene piyasaya sürmüşler internette türkçe bilgi yok içindekiler:
arkadaşlar nutrex anabol5 die bi ilaç aldım steroid olmadığını söylüyolar ama etkiliymiş bu sene piyasaya sürmüşler internette türkçe bilgi yok içindekiler:
ilaç aldım yazdığı için yorum yapmıyoruz ve yapmayacağız
supplement ile ilaç arasındaki kavramı bilmeden konu açmayın diye yöneticilerimiz her zaman uyarıyorlar , bunların ilaç ve doping olmadığını hepimiz biliyoruz ama siz bir başlık açıyosunuz ve cahil birisi görünce "bak bu adamda söylüyo işte ilaçmış bunlar ben kullanmam" diyip kenara çekiliyor
ilaç aldım yazdığı için yorum yapmıyoruz ve yapmayacağız
supplement ile ilaç arasındaki kavramı bilmeden konu açmayın diye yöneticilerimiz her zaman uyarıyorlar , bunların ilaç ve doping olmadığını hepimiz biliyoruz ama siz bir başlık açıyosunuz ve cahil birisi görünce "bak bu adamda söylüyo işte ilaçmış bunlar ben kullanmam" diyip kenara çekiliyor
eeee sonra kusura bakma dostum bu sefer kızdım sana
madem bılgın var yardımcı ol o cahıl ınsanada yardımcı ol onun ılac olmadıgını anlat ne işe yaradıgını anlat senın yonetıcılerınde anlatsın
ben mi yanlis gordum anlamadm supplementler basligina tasinmis zaten, ayrica soruyu soran arkadas aradaki ayrimi tam bilmediginden bence bu konuyu orada acmistir, zaten bilmese merak etmese soruyuda sormazdi
kisaca arkadaslar basligi elestirene kadar cvp da versek guzel olmaz miydi bak kac ay sonra bi kac cvp gelmis, arkadasta fayda gorememis belki de nasil kullanilacagi ile ilgili ya da yaninda neler kullanmasi gerektigi ile ilgili bilgi alamadigindan boyle oldu,
297 goruntulemeye 5-6 cvp biraz az deil mi
Klasik bir cok supplement firmasinin steroid isimleri ile supplement ismi türetmesi sonucu ortaya çıkan gereksiz supplementler bunlar artik cogu marka bunu yapmakta..satis taktikleriyle insanlari kandirmaya devam etmekteler..
dianabolu taradım forumda sanırım streoid bölümünü kaldırdıkları için zararlarını göremedim ...eğer uygun dojda bilinçli kullanılırsa zararı yok diye biliyorum yanılıyormuyum hocam..bilgi verirsen sevinirim ..
dianabolu taradım forumda sanırım streoid bölümünü kaldırdıkları için zararlarını göremedim ...eğer uygun dojda bilinçli kullanılırsa zararı yok diye biliyorum yanılıyormuyum hocam..bilgi verirsen sevinirim ..
Farmakoloji dersinde bize ilk söyledikleri şey yan etkisiz ilacın olmadığıydı
Arkadaşlar uygun dozajı olmaz bunun.Piyasadaki steroidlerin hiçbiri body-building sporuna katkı için üretilmemiştir.Hormon bunlar.Hasta insanlara verilir(tedavi etmek için).Ki bunlar hakkaten sağlıklı insanda çok büyük zararlar yaratıyorlar.Sitede bulamadıysan 5dknı ayır googledan ara.Sağlığınızla oynamayın thums:
bu anabol hapları yaylan da rusyada cocuklara kılo alsın dıe verıyorlar eczanelerde satılıyor ben kullanmadım ama kür içinde kullanılmadıgı tek basına kullanıldıgı taktirde çok aşırı zararının olcagını sanmıyorum bu anabol 5 denen urunu başlık sahibi nerden temin ettiniz acaba?????