Anavite mı Optimen mi? (vitamin)

Hangi vitamin?

• Optimum opti-men

Votes: 6 40,0%
  • Gaspari anavite

Votes: 9 60,0%

• Total voters
    15
  • Poll closed .
B C suda eriyen vitamnlerin fazlası sıkıntı yaratmaz sanırım .

ADEK vitamin değerlerine dikkat etmek gerek , mesela animal pak da bu değerler bence çok yüksek.

Ayrıca bu sporu yapan herkesde bi multivitamin kullanma zorunlulugu hıssedılmekte muhakkak kullanmalıyım vitaminsizlikten geberecem korkusu oluyor ,
Bence hergun mevsımlık sebze meyve tüketen biri icin ekstra olarak bkompleks , C vit yeterlidir diye dusunuyorum.

Bu arada oylamada Anavite önde gidiyor , acaba ne artısı var optimenden bizim bilmedigimiz.

kolay ulaşılabilirlik ve fiyat insanları cezbediyor...

Benim gunde 8gr aldigim oldu beta-alanine'i (allmax) bir kere bile karincalanmadim. Bir arkadas normal porsiyon anavite ile ellerim karincalaniyor diyor. Bunye meselesi :)

Opti-men e bakıldıgında anavite yi geride bırakıyor bazı bileşenlerde ben olsam opti-men alırdım

zaten yakında kombinasyonuma ekliyeceğim bir ürün :)

Multivitamin alırken içerik ve fiyata bakmak lazım. En uygunu optimen oluyor. 1 kutu kullandım ama her gün 1 adet aldım sabahları. Fazlasına gerek olduğu düşünmüyorum sebze ve meyve tüketiyorsak.
İlave olarak sadece C vitamini ve B vitamini çok önemli.

Şu an elime gaspari anavite hediye geldi. Optimen bitmek üzere bittikten sonra onu kullanıyorum yine günde 1 adet yada maksimum 2 adet alırım

Opti-men'e talep yok diye satmıyorlarmış ??? aramadığım yer kalmadı çoğunluk anavite satıyor bu işi anlamadım .

Türkiyede hiç kalmadı mı bu Opti-Men ??

Multivitamin alırken içerik ve fiyata bakmak lazım. En uygunu optimen oluyor. 1 kutu kullandım ama her gün 1 adet aldım sabahları. Fazlasına gerek olduğu düşünmüyorum sebze ve meyve tüketiyorsak.
İlave olarak sadece C vitamini ve B vitamini çok önemli.

Şu an elime gaspari anavite hediye geldi. Optimen bitmek üzere bittikten sonra onu kullanıyorum yine günde 1 adet yada maksimum 2 adet alırım

Güzel nokta. Bende benzer mantık izliyorum.

Günde 2 tablet optimen alıyorum. Ekstra olarak C vitamini, Çinko ve Kalsiyum alıyorum. Bunların yanında bulk döneminde B vitaminini, cut zamanı E vitaminini arttırıyorum.

Ayrıca bu şekilde devam ettiğimde, kendime en işkence ettiğim diyette bile vücut direncimi koruduğumu gözlemledim.

Aslinda birseyi atliyoruz, vitaminlerin vucudumuzca emilimi (sentetik olmalari acisindan) cok azdir, bu bakimdan dogal emilimi yuksek urunlere yonelmek lazim ama biraz parayi gozden cikarmak lazim.Aslinda toplama vurdugunuzda daha ucuza geliyorlar ama bizler ucuk rakamlari sevdigimizden emilimi fazla urunlerin gramajalari dusuk geliyor.

brhmcr'ye katılıyorum bnde vm2000 in var içeriği bazı bitkilerin ekstratları ve mineraller seklinde... etkili oldugunu düsünüyorum servis 2 tablet diyo ama ben tek tablet alıyorum yeterli gelyor...

Peki böyle emilimi yüksek ve sentetik olmayan hangi ürünler var? Onları da konuşabiliriz.

Amerika veya Avrupada , bizim kadar dogal sebze-meyvaya bu kadar ucuz ve kolay ulaşsalardı , acaba multivitaminler bu kadar revaç da olurmu idi diye düşünmeden edemiyorum :)

Extravgnza , belkide en reklamsız , böyle kıyıda köşede kalmış ufak çapta bir firmanın ürünü en iyisi olabılır :)

Multivitamin dısında bisi söyliyim dikkat ediyorum forumda da,
böyle cafcaflı meshur markaların bkomplekslerine talep fazla ..

Acaba bizim eczanedeki 3 liralık bemiksin ne eksik yanı olabılır ? Kolay uluşılabilrlik bakımdanmı cezbetmiyor?

Back
Yukarı