Andreas Munzer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"günde 4 tane alması gereken haptan 60 tane almış ve mide problemiyle hastaneye kaldırılıp, ölmüş.
yüzünün aldığı şekil de hgh etkisiyle olmuş" diye okumuştum. darısı gregg valentino nun başına :D

adam steroid den falan ölmedi aşırı define oldugu için öldü.

http://en.wikipedia.org/wiki/Andreas_Munzer

Munzer died of complications due to the enormous number and combinations of weight training supplements he used while competing. After months of stomach pains, he was admitted to a hospital on the morning of March 12th. By 7 pm, doctors had decided to operate to stop bleeding in his stomach, but shortly afterwards his liver and kidneys failed. Munzer refused a blood transfusion, and died on the morning of March 13th at the age of 30. Schwarzenegger sent a wreath to Munzer's funeral in Styria, with the message 'A last greeting to a friend.

münzer,yarışırken, aşırı derecede ağırlık çalışması ek besini aldığı için öldü.aylar süren karın ağrılarından sonra,12 martta hastaneye kaldırıldı. saat 7 de,doktorlar midesindeki kanamayı durdurmak için ameliyat etmeye karar verdiler ve akabinde böbrekleri ve karaciğeri iflas etti. münzer kan naklini kabul etmedi ve 13 mart sabahı 30 yaşında öldü. schwarzenegger, cenazesine çelenk gönderdi.

tüm bunu çevirttirdin bana mutlusundur umarım :)

Andreas Munzer (born circa 1966, died March 13, 1996) was an Austrian professional bodybuilder renowned for his extremely low bodyfat (1.9) levels and tragic death. ÇEVİRİ: Andreas munzer circa 1966 da doğdu mart 13 1996 da öldü profösyönel austrian vücutcusuydu uç düzeylerde az yag seviyesine sahip oldugu için (1.9) trajik bi şeklide öldü.

Andreas Munzer (born circa 1966, died March 13, 1996) was an Austrian professional bodybuilder renowned for his extremely low bodyfat (1.9) levels and tragic death.

andreas munzer, aşırı düşük vücut yağı ve trajik ölümüyle tanınan avustralyalı bir vücutçuydu.

demek ki neymiş, ortaokul inglizcesiyle çeviri yapmak yanlışmış, hataymış.
ve bilmediğin konularda da konuşmayacakmışsın.

çeviri yanlış. doğrusu anderas munzer (doğumu 1966,ölümü 1996) avusturyalı profesyonel bodybuilder. aşırı düşük yağ oranı (%1,9) ve trajik ölümüyle bilinir. neyse zaten düzeltmişler.

bende cok merak ettım sonunu hıcmı dusunmedı acaba bu kadar yuklenırken. acaba atheist falanmıydı merak ettım. bu kadar yureklı olmak ıcın atheist olmak gerekır ancak. kanında bulunan tanımlanmayan dopingleri kendisi yapmıs olmalıki buda cok fazla bılgıye sahıp demek bana gore. gercekten yazık olmus ama belkıde boyle olmeyı kendısı ıstedı.

benim de çok sık genetiğimden şikayet ettiğim oluyor,eh ders almak lazımmış.Ama bu kadar istekli ve azimli birinin doğuştan gelen engeller nedeniyle başarısız olması üzücü.

Internette gezerken kür planini buldum bana biraz abartili geldi yani gercekte böyle bir kür plani oldugunu sanmiyorum fakat yinede koymak istedim:

• Ephedrin, AN 1, Captagon, Aspirin, Valium
  • Clenbuterol
Yarismadan önce 10-6 hafta arasi günlük:

• 2 Enjeksiyon Testoviron à 250 mg
  • 1 Enjeksiyon Parabolan
  • 30 Tablet Halotestin
  • 30 Tablet Metandienon
  • 16 IE STH
  • 20 IE Insulin
Yarismadan önce 5-2 hafta arasi günlük:

• 3 Enjeksiyon Masteron
  • 2 Enjeksiyon Parabolan
  • 30 Tablet Halotestin
  • 50 Tablet Stromba
  • 2 Enjeksiyon Stromba
  • 24 IE STH
Yarismaya 2 hafta kala günlük:

• 2 Enjeksiyon Masteron
  • 2 Enjeksiyon Stromba
  • 40 Tablet Halotestin
  • 80 Tablet Stromba
  • 24 IE STH
  • Insulin
  • Aldactone ve Lasix

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: Azi
Normal kalp agırlıgı kac gram olmalı su an tam bılmıyorum ama zaten sporcularda ozellıklede profesyonel sporcularda kalp buyumesı olur.. Sporcu kalbı dıye gecıyordu bu olayın adı.. ;)

Sporcu kalbı dedıgım olayda kalp hacımce ve agırlıkca buyudugunden bu sporcularda ıstırahat halınde nabız daha dusuk atar cunku kalp bır pompalamada daha cok kan pompalayabılecek kadar buyumustur..

Yalnız bu sporcu kalbı oyle 1-2 senede olmaz, cok uzuuuun yıllarca herhangı bır sporu yapmıs kısılerde olur.. Yanı cogunlukla profesyonellerde.. ;)

Son düzenleme:
Normal bir insanın kalp ağırlığının yetişkin erkeklerde 280-340 gr. kadınlarda ise 230-280 gr. olduğunu kabul edersek (http://www.tip2000.com/abone/pr/kalp.asp) Münzerin kalbi normal bir insanın kalp ağırlığının neredeyse 2 katı oluyor.

Bu kadar büyük olduğuna göre adamın kalbi iyi pompalıyormuş.:)

• Like
Reactions: Azi
wikipedia'daki yazı çok güzel. ingilizce bilen arkadaşlar kaçırmasın.

SCHWARZXXL nin söylediği yazıyı okudum , yazan adama helal olsun, okurken yaşananlardaki trajediyi sonuna kadar hissediyorsunuz
bir de asıl üzücü olan şey adam hayatını tehlikeye atarak onca şey yapmış ama yine de istediklerine ulaşamamış.

Bu adamın defineliğine diyecek hiç bir söz bulamıyorum. Ve tricepsleri nedense çok hoşuma gider. Ölümünden ise ders alınabilecek nitelikte.

Back
Yukarı