Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ankara da güvenebileceğim animal cuts satan bir yer var mı? amerikan pasajında bulunabilir ama orayada ne kadar güvenilir bilmiyorum forumdaki ankaralılar bir yardım ederseniz sevinirim .
genel olarak ankaralılar supplementleri nerden alıyor ben de bunu merak ediyorum açıkçası. amerikan pasajında animal cuts var ama ben de pek güvenemiyorum. tunalıda bi eczanede supplement görmüştüm orda animal pak mı vardı acaba ya emin değilim gerçekten bir daha yanından geçtiğimde bakıp buraya yazarım. animal pak varsa cuts da olabilir.
bende ankaralıyım hatta hacettepete öğrenciyim ben a.a alırken çok araştırdım sordum amerikan pasajına falan gitmenize gerek yok.spor med , delos, ve saglıklı yaşam merkezi bunların hepsi aynı civarda buralara gidin gerekli ürünleri orada bulursunuz kolay gelsin
Dün tunalıdan geçtim eczane kapanmıştı ama zar zor içeriyi görmeye çalıştım. Universal ürünleri vardı içerde. Fikret Eczane. Pahalı olabilir tabi eczane olunca bilemiyorum. Ancak en azından güvenilirdir
ah şu eczanelerde sattıkları ürünlerin ne olduğu bi öğrenseler..burda da birisi GNC satıyor..ama ne sattığını etiketten bile okumamış..protein ama ne proteini..