oklahoma çok güzel yazmışsında likit aminolar gerçekten çok pahalı.arkadaşlar belli bir seviyeye gelmiş yada gelşmemiş herkes kas kaybını onlemek amacıyla bcaa almalıdır. bcaa kadar kritik bir şey olamaz. antrenmandan once sonra bcaa ve protein kullanımıyla iyi de bir beslenmeyle kas oluşumunu copk hızlandırısınız. daha doğrusu kaybını yok edersiniz. yani surekli ustune eklersiniz. bu meyanda bende bcaa ve glutamin diyorum ben glutamini almam kendi adıma. bcaa kreatin yada protein kadar elzem deil o. ideal ucleme kreatin - bcaa - protein uclusunu idmanda once ve sonra almaktır. imklan varsa bu ucluya birde likit amino ekleyin. bu likit aminoyu idman sonrasında hemen bcaa ve kreatinle alın. bundan 3o dk kdar sonrada bir whey. bu mukemmel bir antrenman paketi.
Ben glutamini gece yatmadan önce alıyorumben imkan varsa dedim zaten biliyorum cok pahalı olduğunu. haklısın bu urunler gercektende pahalı. sen sadece bcaa ve glutamine al. idmandan once sonra bunları kombine et. en azından kas kaybının onune geçirecektir. bir yerde okumuştum mevcut kas sisteminde bcaa lar %42 yogunluğa sahiptirler diye. bence bcaa alınırsa iyiy olur. ama olmassa olmaz deil tabiiki. sonuçta protin tozuyla desteklenmesse kas oluşumuna yapacağı katkı her zamankinden az olacaktır.