Ankara'da Aletli Spor Salonu Tavsiye Edin...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nec_oo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
salon keçiören'nin neresinde...

benim bildiğim kadarı ile Antares alışveriş merkezinin hatta Metro gross'un bir üstünden gecen yolda..özel bir ilkokulun yanında..

Merhaba arkadaşlar..
Ankara'da gece geç saate kadar (11 gibi) açık olan salon bilen var mı?
Yazın haftaiçleri 9a kadar meşgul olacağım malesef... Çalışmayı bırakmak istemiyorum.

keçiörende bu salonlardan 2 tane var bitanesi keçiören belediyesinin merkezinde sayılır kısaca başbakanın evinin tam karşısında benim gittiğim ise aktepede

resimlerini en kısa zamanda çekerim

Son düzenleme:
beşevlerde dolunay gym var 7. sokakta çok memnunum ve arkadas ortamıda cok ii hocalar baya profesyonel çalıstırıyolar tavsiye ederim =)

geçen sayfalarda birisi sormuş 11 e kadar açık salon var mı diye.
keçiören tepebaşında var.h.sonu erken kapanıyor ama h.içi 11 e kadar açık.istenirse adresini tam verebilirim.
k.ören belediye salonları iyi güzelde toplu taşımayı geçtim hiç bir araç gitmiyor salonalrın old.yere.biri (en büyük olanı) k.örene giderken asfalt şose ayrımında şose tarfında kalıyor.aqua park yanında.
diğeri ise aktepe de.

arkadaşım sana ilk tavsiyem bu işi bilinçli insanların yanında yapman olacaktır.ve ankara diyince ilk akla gelen bu işte 45 yıllık tecrübesi ile bilgin hocadır(BİLGİN SPOR MRK.)salon biraz nostarjik ve aletler arnold zamanndan olsa bile orayı türkiyenn en lüks salonuna değişmem Bilgin hoca Türkiyede bu işi ilk yapanlardandır.iyi sporculuğu ve beyfendiliği mütevaziliğini anlatmama gerek yok gidince tanıyacaksın ama en önemlisi bu sporda eskimesi ve bir çok başarılı sporcu yetiştirmesiyle dikkat çekmemektedir.şayet gidecek olursan afyondan fırat ergenekonun tavsiyesi der isen hem fiyat hemde ilgi konusunda daha fazla yardımcı olacağınn kanısındayım spor hayatında başarılar dilerim
bilgin simdi rekor gym oldu.. levent zulfikar ve seref taylan hocalar var... yani bilgin hocanin olmamasi disinda ayni gibi yalniz:
tecrube, kalite, fiyat... hepsine katiliyorum ama ilgi konusuna katilamayacagim bu salon cok kalabalik olan bir salon, spor saatin disinda orda takilmayacaksan hocalarla samimiyet kurman da zor, dolayisiyla orda calisanlari incelemekten baska bir kendini gelistirme imkanin yok..

mamak natoyolunda pozitif spor kulubü açıldı
henüz çok yeni
sahibi ilkay babacan,o taraflara yakın olanlar için iyi bir mekan
hocalar çok tatlı ve güleryüzlü

üstelik hanımlar için ayrı saati var
salı,perşembe,cumartesi akşamları(19.30) step seansları oluyor
o saatlerde içeri erkek alınmıyor
o bakımdanda rahat..

• Like
Reactions: Ryu
S&s sports club

:)S&S SPORTS CLUB BAHÇELİEVLER 3.CADDE 12- B TEMİZ GÜZEL BİR SALON.HOCALARIDA İLGİLİ , FAZLA MİKTARDA AĞIRLIK VE DAMBIL VAR KALABALIK OLSA BİLE SORUN YAŞANMIYOR. TEL: 221 27 70 bench_O

edit : kurallar gereği büyük harf kullanmak yasaktır!

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar eğer yıllık 1 milyar civarı bir para verecekseniz tabi yıllık üyelik şeklinde aylık değilde çetin emeçteki ankyra ve sportif yaşamı tavsiye ederim.Ancak ikisinin arasından birini seç derseniz işte ben orada sıkıntıdayım sportif yaşam dış görünüş itibariyle şaşalı ancak ilgi alaka nasıl olur bilemem ankyra ise daha mütevazi ancak ilgili insanlar burada yılların çatışması devreye giriyor işte dış güzellik mi iç güzellik mi:D

Selam arkadaşlar bende bu sene başlamayı düşünüyorum. Demetevler gazi mahallesi civarında bildiğiniz sağlam bir salon var mı?

Eryaman , sincan , fatih tarafında tavsiye edebileceğiniz salon var mı?

banada sincan taraflarında bir bady salonu lazım ygs nınde bıtmıs olmasından dolayı lys hedefımde olmadıgı ıcın kendımı spora vurmak ıstıyorum sıncan taraflarında bildiginiz bır bady salonu varsa yazarsanız çok sevinirim

Back
Yukarı