Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Ankara'da 19 Mayıs Stadı Şeyfi Tetik Spor Salonu haricinde bildiğini(ÖZEL - PARALI - PARASIZ - GÜVENİLİR) bir yer varmı? Cevap verirseniz seviyirim.
Saygılar.thums:
ivedikta kulga spor kulübü var...ben de şu an oraya gtmekteyim ve sana önerebilirim evine çok uzak değilse gel bi hocayla konuş derim ivedik metrosundan inince 300-400 metre yürüyecekesin...
ivedikta kulga spor kulübü var...ben de şu an oraya gtmekteyim ve sana önerebilirim evine çok uzak değilse gel bi hocayla konuş derim ivedik metrosundan inince 300-400 metre yürüyecekesin...
Sadece boks kulübü değilmi? Maçlar felan 19 Mayıs Şeyfi Tetik Spor Salonundamı oluyor? Sizde sadece boks üzerinemi gidiyorsunuz? Ayrıca tam olarak adreside verirseniz sevinirim. Saygılar.
sadece box üzerine değil kick boxda var şahsen ben kick box için gidiyorum...maçlarsa evet dediğin yerde oluyor....tam adres ivedik. cad. yenimahalle anadolu meslek lisesinin tam karşısında ...maltepe dersanesiyle sınav dersanesi arasında...ivedikte bu şekilde sorarsan herkes gösterir