Ankaralı Abiler Buyrun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Sivas dan Ankaraya taşındım Eryamandayım. Sivasda Hal denilen büyük bir pazar vardı orda tavuk göğüsünün kilosunu 7 liraya alıyordum. Ankaradaki marketlerde ise 11 lira uçurum fiyat farkı 88 kiloya kadar çıktım. Fakat taşındıkdan sonra ne spor salonuna yazılabildim ne de ucuza et satan yer bulabildim. Bana yardımcı olursanız çok memlun kalıcağım. Günde 500 gram gögüs tüketmem lazım sürekli alabileceğim bir yer olsun lütfen

Ben de önceden aynı kasaptan 9 kiloya alıyordum, şimdi birkaç aydır 11 lira oldu.

Sanırım genel olarak zam geldi.

İyi günler hocam. Bende eryamanda oturuyorum kaçıncı etapta oturuyorsan yardımcı olabilirim istersen. Tavuk gögsünü 8.80 e aldığım bi yer var dilersen özelden mesaj atabilirsin yardımcı olurum. Salon konusuna gelirsek eryamanda salon olarak en iyi yer benim gittiğim yer yazılma gibi bi amacın varsa oraya da makul fiyata yazılabilirsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

İyi günler hocam. Bende eryamanda oturuyorum kaçıncı etapta oturuyorsan yardımcı olabilirim istersen. Tavuk gögsünü 8.80 e aldığım bi yer var dilersen özelden mesaj atabilirsin yardımcı olurum. Salon konusuna gelirsek eryamanda salon olarak en iyi yer benim gittiğim yer yazılma gibi bi amacın varsa oraya da makul fiyata yazılabilirsin

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardeş tavuğu aldığın yeri bana pm den atar mısın rica etsem. 3.etapta oturuyorum ben

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı