(Anket) Sizce Bu Performans Artırıcılardan Hangisi ?

Sizce Bu Performans Artırıcılardan Hangisi ?

• Total voters
    33
bu supplementler için açılan konuları tek tek okudum , başından sonuna kadar neredeyse , ama dördü için de iyi yorumlar yapılmış :) karar veremiyorum , birini alacam ama hangisini ...

jack3d alacaktım ama hiçbir yerde yok ki , nerden alabilirim :) yurtdışından sipariş falan o konularla da yakından uzaktan alakam bilgim falan yok :) yoksa hemen alırdım . İnternet üzerinmde satan birkaç kişi gördüm ama fiyatını abartmışlar gibi geliyor.

fiyatlarını bilemiyorum tam lakin dedigin gibi bir kaç sitede var.Plasmajeti nereden buldun?

Bsn No Xplode'u ısrarla öneririm. Güç ve motivasyon artışını bariz bi şekilde hissedeceksin. Ben çok memnun kalmıştım o üründen alırsan pişman olmayacaksın kesinliklethums:

ben bsn noxplode kullanmış birisi olarak tavsiye etmiyorum.

Şu an kreatin kullanıyorum zaten , yükleme dönemim henüz bitti , yükleme döneminde bir etkisi oldu mu bilemiyorum , öyle bariz birşey farketmedim . gerçi gribim şuan , yeni yeni düzeliyorum . yarından itibaren dikkat edeyim bakalım . sadece şunu söyleyebilirim , antrenman sonlarında karın çalışırken hep zorlanırdım , oraya gelinceye kadar iyice tükenirdim , mekik çekmek için uzanınca uyuyasım gelirdi :) ama kreatin kullanmaya başladıktan sonra daha istekliyim antrenman sonlarında .

Gaspari haricinde diğer üçünü kullanma fırsatım oldu. Bu tip ürünler bünyeden bünyeye çok fark ediyor. Animal pump kullanıyorum şu an. Yazın daha da farkını hissetmeniz lazım ama bende bir farkı yok açıkcası. Ha kafein hapı kullanmışım ha animal pump'ın 9 hapını. NoXplode 'da ise ölçek artışına gitmek zorundasın çünkü 2 haftadan sonra vücut alışıyor aynı doza. Superpump da aynı şekilde. Şimdi de elimde superpump max var bakalım o ne işe yarıcak. Jack3d da kullandım. Şu ana kadar kullandığım en iyisiydi bence. 1.5 ölçek yetip artıyordu. Maksimum 2 ölçek kullanmıştım ve farkı gerçekten hissediyorsun. Bir de bu tip ürünlerde toz olması daha iyi sanki. Emilim hızı daha yüksek haplara göre.

Ben Cellucor c4 veya Animal Rage diyorum. Konsantre performans arttırıcılar (Jack3d kategorisinde)..
Angryhun,

Kesinlikle güzel bir ürün ancak enerji artışı bakımından etkili bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Pump etkisi için alınacaksa o ayrı bir konuda tabi.

Back
Yukarı