anlamadım gitti??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iasca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iasca

Üye
haftada 4gün kardio+antreman yapıyorum gunelr pazar,pazartesi,çarş,cuma

kardio 40 dkka koşu bandında speed 12 de (feci ter atıyorum)

koşu sonrasında antreman 45-60 dkka arası antreman sürüyor benım sorum karnım

arkadaş ful protein besleniyorum kardioda 40 dk her koştuğumda 450kcal
7km koşu yapıorum hiç şaşmaz.haftada 28km oluyo .karın çalışıyorum ama alt göbek bi sorun var garip bi durum yani o kadar ter atıyorum don bir ağırlaşıyor anlatamam. baya zayıfım ama alt göbek eğilince çıkıyor.karnımı sıkınca kaslar belli oluyor kaburgalar dışarı fırlıyor ama serbest bırakınca sanki içerden birisi öne doğru itiyormuş gibi ben çözemedim bu durumu yaklaşık 2 aydır bu şekilde çalışıyorum

boy 1.75

kilo 68 kafa_kafa_kafa_kafa_kafa_kafa_

Güzel bir çalışma prensibi ama 2 ay olmus fazla bir süre diil 2 ay sora filan belirginleşir.....:):):)

1.si kilolu birisi değilsin o kadar kardiyo abartıp zayıflamana gerek yok o göbeği dert etme zamanla geçer ayrıca alt karın kasları kolay kolay belli olmaz seneler alabilr

Alt karın en zor şekle giren kas valla. Benimde üst karında sorun yok ama alt karını çıkarmak ölüm. Sabretmek gerek.

Kardiyo ağır yapılınca ters işleyebiliyor.

Kardiyo orta nabızda uzun süreli olmalı. 40dk 12km masallah yani o kadar abanma vücuduna bunun yerine 8km de 30dk koş yani vücurdunu yanıyo gibi değilde tam ısısında gibi enerjik hisset sürekli bunu hissedersen bilki yağların yanıyor :) :)

Birde sadece koşma üzerine yogunlasma ip atla kum torbası yumrukla yani oldukca fazla hareket et

İki ay karın kaslarının gelişimi için çok kısa bir zaman sabırlı ol çalışmaya devam et.

biraz duruşunu düzelticek, genel olarak sağlıklı gelecek esnemeler yapmayı dene. her idmandan sonra 5-6 dakika yeter. bir de porsiyonlarını ufalt ve daha sık ye. tıkabasa yemeyip mideni küçült. dikkat et, genel olarak yediklerini azalt demiyorum. daha çok öğüne böl diyorum.

hocam valla ben 6 ayda çok hafif çıkartabildim birde kilo aldırıcı alıyorum ama senınkı gıbı benımde.. zaman gerekıyor cok

Back
Yukarı