Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
JuN1oR-BuilD3r iştah durumun nasıl oldu çalışmalara başladıktan sonra bende aynı senin eski halin gibiyim ondan soruyorum malum bide zayıfken insanın psikolojisi dahada iştahsızlığa neden oluyor
inanılmaz bir gelişme göstermişsin.Bende senin gibi zayıflıktan çok çektim ve halada çekiyorum 172 boy 62 kg.O kadarda kötü olmasada durumum yinede dövüş salonunda eşleşirken hocanın bana 150 boyunda 42 kglık arkadaşı vermesi daha kolay kaldırılır diye,okulda kavga çıkınca çoğunu güreşte yerden yere vurmama rağmen okul kavgası olduğunda hadi sen 1lere dal dayak yersen yardım ederiz gibi şeyler kadar sinir bozucu birşey sanırım yoktur.ben orda ağırlık çalışırken bütün arkadaşlarım yan gelip yatıyor ve hepsi 75+ ve ben alay konusu oluncada çok moralim ve sinirlerim bozuluyor.Millet kilo vermeye çalışıyor ben almaya kas bakımından onlardan daha fazla olabilirim ama irilik bakımından onlar baya önde gerçektende çok sinir bozucu ama senin bu gelişiminden bunların aşılacağını görüyorum.Umarım istediğin vücudun çok daha iyi bir haline ulaşırsın
beni anlatmışsın resmen.ama ben 47 kiloyum. yaş 18 üni açılcak şuan rahatım.
bugün başladım dengeli beslenmeye ve mekik+ şınava.