yorumunuz için teşekkürlerSpora yeni başlayan biri olarak bence gayet güzel görünüyor. Sorun yok gibi
çok haklısınız bende aynen o şekilde söylüyorum ama anlamıyorlar işte etrafta sporla alakası olmayan bir çok kişi var ve onlar her spor yapanı 1-2 haftada süper simetrik kaslı insan sanıyorlar. Malesef.neresi benziyormuş kadın memesine ? alakası yok , biraz hacim kazandımı gayet güzel bi görüntüye ulaşır hatta
1 senedir bu sporu yapıyorum benim göğüslerimden güzel duruyorHocalarım abilerim kardeşlerim öncelikle merhaba
yaklaşık 6 aydır street workout ile uğraşıyorum ve bir sorunum var. çevremde bası insanlar göğüs kasların çok kötü kadın memesine benziyor diyerek laf atanlar oluyor. sizlere danışmak istedim sizcede öyle bir durum var mı? Eki Görüntüle 31341 Eki Görüntüle 31342
teşekkür ederim. sizler sayesinde gerçekten insanın motivasyonu artıyor. Ne demişler başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin ama mükemmel olmak için başlamak zorundasın...[DOUBLEPOST=1406810875][/DOUBLEPOST]Onlar kıskanan tayfa sen rahat olGayet başarılı.
sanırım yapıdan kaynaklanıyor bide aldığım besinler. ve bir gün sporu kaçırsam gerçekten çok fena üzülüyorum. azim azim azim1 senedir bu sporu yapıyorum benim göğüslerimden güzel duruyor![]()
çok haklısınız bilen insan çok az. spor yapanların bir kısmı hala bilmemekte onlara göre kas yapımı sadece ağırlık kaldırmakla geçiyor sanıyorlar. tabi burada bb yi kötülemiyorum ama gerçekten bu şekilde[DOUBLEPOST=1406817745][/DOUBLEPOST]Bu sporu herkez yapamaz street workout kimse yapmayi bosver soyleyemezler bile onlari kafana takma kiskanclik cunku sen farklisin onlardan onlarsa siradan.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok başarılı bence adamın kıskandığı nasıl belli oluyor maşallah kardeşim taş gibi göğüs kendilerinde ki kadın memesi![]()