Antidepresan Ve Suplement

merhabalar ben antidepresan kullanıyorum. ve karbonhidrat tozu kullanmaya başlamak istiyorum. ancak cipralex ilacımın adı. herhangi bir zararı etkileşimi olabılırmı aynı sekilde protein tozu ıcınde soruyorum

5-HTP, tryptophan, oksuruk suruplari, dextromethorphan, MDMA, sari kantaron vs)
CYP2D6 and/or CYP1A2 inhibitorleri
Alkohol
CNS stimulantlari,kafein dahil.
Efedrin
Ginseng
SAMe
yuksek oranda tyramine
yohimbine

Suite101.com http://suite101.com/article/which-h...ct-with-antidepressants-a322050#ixzz26ec9JAlc

En temizi doktora sormak ancak sahsi fikrim protein tozu ve karbo tozu sikinti yaratmaz.
antidepresanların prospektüslerinde de yazıyor bunlar :)

geçen yıl cipralex kullandım, benim tavsiyem ilaçları kesene kadar toz kullanma, zaten bu ilaç kilo aldırır

Antidepresan yerine bitkisel ürünler kullanabilirsin. Antidepresan performans düşüklüğüne neden oluyor bence.

bu ilacın yeni nesil prozac olduğunu belirteyim.. antidepresanların protein veya karbohidrat tozları ile birlikte kullanılmaması gibi bir durum söz konusu değildir. hiçbir etkileşim olmaz. güvenle kullanabilrsiniz.

ANCAK, bu ilaçların içinde lityum bileşikleri ve çinko olduğundan diyetinize dikkat etmezseniz aşırı kilo artışı, gece yemek yeme bozukluğu, aşırı yemek hissi veya insülin toleransında bozulmalar olabilir ki bu durumun toz kullanımıyla hiçbir ilgisi yok...

ANCAK, bu ilaçların içinde lityum bileşikleri ve çinko olduğundan diyetinize dikkat etmezseniz aşırı kilo artışı, gece yemek yeme bozukluğu, aşırı yemek hissi veya insülin toleransında bozulmalar olabilir ki bu durumun toz kullanımıyla hiçbir ilgisi yok...

cipralex + xanax + olanzapin = 1.5 sene önce 1 ayda 18 kilo almıştım

teşekkür ederim cevaplarınız için :) zaten amacım kilo almak 185 boy 65 kilo en fazla 75 yapmak istiyorum sporla birlikte evet iştahım açıldı çok antidepresan kullandım ancak bu yeni nesil prozak olan cipralex hiç bir sersemlik yapmadı bende tabi bu durum kişiden kişiye gore değişir. felaket iştahım açıldı şüphe yok.. :)

bu ilacın yeni nesil prozac olduğunu belirteyim.. antidepresanların protein veya karbohidrat tozları ile birlikte kullanılmaması gibi bir durum söz konusu değildir. hiçbir etkileşim olmaz. güvenle kullanabilrsiniz.

sayın haven çinko kilo aldırır biliyorum ama lityumun genellikle definisyon sürecinde kullanıldığını duymuştum. lityum çok güçlü bir uyarıcı olduğundan tokluk hissini artırıyormuş doğru mudur?

Back
Yukarı