antreman öncesi TÜRK KAHVESİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zizxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zizxy

Üye
Herkese merhaba.
Konuya direk girmek istiyorum.
İşten 6:30 da çıkıyorum eve gelmem 7:30
Antreman öncesi yulaf bulgur vs. yeme şansım var yalnız 1 2 saat önce yeme şansım yok.
Bu yüzden antrenmandan 30 dakika önce 1 adet muz, 1 fincan türk kahvesi içsem antrenmandan daha iyi verim alabileceğimi araştırmalar sırasında öğrendim.
Siz forum arkadaşlarımın fikirlerini öğrenmek isterim bu sporda yeniyim.
Herkese sağlıklı günler ve sporlar.

Aynisini bende yapiyorum sade kahve ve genelde muz yiyorum spordan once

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Antremandan ne kadar sure once tuketiyorsun peki hocam ?
ilk kahve miyimi yoksa muzumu yiyorsun :D

2 sini ard arda genelde tuketiyorum. Antremandan 1 saat once genelde hocam:)

1 saat fazla degilmi muz ve kahve icin :)
30 dakika daha etkili olmazmi

Antrenmandan en fazla 3 saate kadar proteinli ve karbonhidratlı bir öğün tüketilmeli, antrenman öncesi muz yerine büyük bir elma tüketmen dayanıklılığı arttıracaktır.Muz genelde antrenman sonrası daha iadealdir , toparlanma açısından. Antrenmandan 15 dakika önce 2 yemek kaşığı nescafeyi 300 ml asitsiz kola veya protein shake ile karıştırıp sağlam bir antrenman yapabilirsiniz. Bu benim kullandığım yöntem yoğun ve patlayıcı bir antrenman çıkarıyorum bu şekilde , tavsiye ederim. Fakat sürekli tüketiminde vücut alıştığı için ara ara tüketmekde fayda var.

Antrenmandan en fazla 3 saate kadar proteinli ve karbonhidratlı bir öğün tüketilmeli, antrenman öncesi muz yerine büyük bir elma tüketmen dayanıklılığı arttıracaktır.Muz genelde antrenman sonrası daha iadealdir , toparlanma açısından. Antrenmandan 15 dakika önce 2 yemek kaşığı nescafeyi 300 ml asitsiz kola veya protein shake ile karıştırıp sağlam bir antrenman yapabilirsiniz. Bu benim kullandığım yöntem yoğun ve patlayıcı bir antrenman çıkarıyorum bu şekilde , tavsiye ederim. Fakat sürekli tüketiminde vücut alıştığı için ara ara tüketmekde fayda var.
Protein shake derken ?
1 olcek whet protein 300 ml su + 2 kasik nescafe karistirip iciyoruz?

Protein shake derken ?
1 olcek whet protein 300 ml su + 2 kasik nescafe karistirip iciyoruz?
Aynen öyle metabolizma ve nabzı hızlandırır, fakat bu şekilde kardiyo yapmanı önermem çarpıntı yapabilir.Ama ağırlık çalışırken faydasını görürsün.[DOUBLEPOST=1479985251][/DOUBLEPOST]
Knk normal diye dusunuyorum ya[emoji854]

Antrenmandan 15 20 dakika önce tüketmen daha iyi fayda sağlayacaktır.

Imkanim yok deme evde yap kutuya koy is yerinde yersin
ise toplu tasitim araclariyla gidip geliyorum.
yeteri kadar protein yag ve karbonhidrat aliyorum.
Clean bulkdayim uzerine. 3000 kalori rahat cikiyor calismama ragmen.[DOUBLEPOST=1479986312][/DOUBLEPOST]
Aynen öyle metabolizma ve nabzı hızlandırır, fakat bu şekilde kardiyo yapmanı önermem çarpıntı yapabilir.Ama ağırlık çalışırken faydasını görürsün.[DOUBLEPOST=1479985251][/DOUBLEPOST]
Antrenmandan 15 20 dakika önce tüketmen daha iyi fayda sağlayacaktır.
Nescafe serisinin sekersiz olan kahvesi hangisi?

Birkaç fincan içilen kahvenin doping benzeri bir etki gösterdiği biliniyor zaten. Hatta birçok preworkout ürününün içeriğinde yüksek oranda kafein var ki bu konsantrasyonumuzu artıran madde ve kahvede de bulunuyor. Yalnız neskafe ile yapılan protein shake olayı çok ilgimi çekti, denemem gerek :)

ben nescafe gold içiyorum, classic nescafe etkisi olmuyor ama gold'u özellikle tavsiye ederim,pre workout dan daha fazla etkisi var
türk kahvesi pişirmesi zahmetli olduğu için deneme şansım olmadı türk kahvesi daha da iyi olabilir hazırlayabiliyorsanız

ben nescafe gold içiyorum, classic nescafe etkisi olmuyor ama gold'u özellikle tavsiye ederim,pre workout dan daha fazla etkisi var
türk kahvesi pişirmesi zahmetli olduğu için deneme şansım olmadı türk kahvesi daha da iyi olabilir hazırlayabiliyorsanız
Nescafe gold sekersizmidir ?
Clean bulkdayim o yuzden soruyorum herhangibir seker almiyorum

Protein shakeye kahve mükemmel gidiyor definasyon döneminin son 10 gününde kahvaltılarımı genellikle 1 ölçek çikolatalı veya muzlu whey (çilekle denedim sakın yapmayın iğrenç) 2 tatlı kaşığı nescafe gold fakat nescafe goldu sıcak suyla hazırlıyoruz, soğuk su ile proteini hazırlıyoruz kahve ile karıştır içine 2 buz at dolaba koy 15-20 dakika beklet müthiş bişey şiddetle tavsiye ederim.

Ben antremandan önce 1 nescafe gold. 8 10 badem. 8 10 fındık. On numara enerji veriyor. Kahveyi içiyorum. Yemişleride cebimde salona giderken. Hurmada dediler ama daha denemedim

Filtre kahve yada nescafe türk kahvesinden daha iyi olabilir çünkü kafein oranı özellikle filtre kahvede, türk kahvesine göre daha fazla.espresso ve türk kahvesi gibi çekirdeğinin kavrulma süresi daha uzun olan kahve türlerinin kafein oranı düşüyor, filtre kahvenin kafein oranı bu yüzden daha yüksek, eğer kahve ile uğraşmak istemezsen yeşil çayıda denemeni tavsiye edebilirim kafein oranı espressoya yakın değerlerde ve hazırlamasıda kolay oluyor. Buda starbucksın ürünlerinin besin değerleri ordada kafein oranları yazıyor
http://www.starbucks.com.tr/media/d5437442b65642bd8fe2a6619344bc19_tcm95-18787.PDF

Back
Yukarı