antreman arasinda icecek

arkadaslar hep antremandan önce yada sonra icilecek süplementleri konusuyoruz.antreman arasinda ne icebiliriz acaba..bir cok kisi su diyebilir evet dogru ama tam kaslari pompalarken antreman yaparkende icilen süplementler vardir heralde..mesela bazi kreatinler var.yarim litrelik sise halinde meyve aromali.salonlarda satiliyor.onlar icilebiliyior..sizin bildiginiz neler var

Antremanda içilmesi üretici firma tarafından tavsiye edilen ürünlerin popülerlerinden biri de Animal Nitro dur..

diez,
başka bi ürünle karıştırdınız herhalde animal nitro pre-post olarak birer paket alınmasını yazar paketin üstünde.

diez,
başka bi ürünle karıştırdınız herhalde animal nitro pre-post olarak birer paket alınmasını yazar paketin üstünde.

Animal Nitro G var. diez ondan bahsetmiş, animal nitro G antrenman sırasında içilebiliyor. Hatta Animal videolarında adam antrenman esnasında içiyor onunda reklamını yapmışlar arada:) thums:

evet bahsettiğim nitro-g ama nitro-g satıştan kalktığı için nitroyu yazdım.. gerçi nitro'yuda tavsiye etmeden önce kontrol ettim..ben alttaki ifadeden antreman içinde içilebileceği mantığını çıkarmıştım ama floowing ifadesi gözümden kaçmış ..

take 1 pack of Animal Nitro within 30 minutes following resistance training.

devamında "daha iyi sonuçlar için öncesinde ve sonrasında 30dk içinde olmak üzere 2 paket alın" demiş..

For better results, take 2 packs daily --the first immediately before lifting, and the second within 30 minutes after

http://www.bodybuilding.com/store/univ/nitro.html

Son düzenleme:
Daha onceden antreman arasi Sizeon toz kullandim. Ancak antreman arasi boyle aromali birsey icmek susatiyor ve daha cok su iciyorsun. Ben Powerade ve Gatorade gibi izotonik icecek icmeyi tercih ederim bu sayede dolasima aldigin sivi ve mineral miktari daha fazla oluyor. Antremandan yarim saat once alinan gidalarda bu sayede kan dolasimina daha iyi nufuz eder diye dusunuyorum.

arkadaslar antreman arasi sadece su icilir. metabolizmadan anabolizmaya sadece su gecer bikac gramda seker iyonu buda seker kullanin anlamina gelmez. idmandan 30dk once idmandan 15dk. sonra 500ml idman arasida yudum yudum icin yani bogazinizi calkaliyin. eger steroid kulaniyorsaniz idman arasi su icemezsiniz. sebeb vucudun tuttugu fazla suyu atarsiniz daha hatli ve define gozukursunuz. idmanda sadece sakiz cineyin tukuruk bezlerini calistirmak icin. columan ve arnold neden idmanda sakiz cigniyo zannediyosunuz artislik olsun diyemi/saygilar.

eger steroid kulaniyorsaniz idman arasi su icemezsiniz. sebeb vucudun tuttugu fazla suyu atarsiniz daha hatli ve define gozukursunuz.QUOTE]

Saglikli bir antreman gecirmek istiyorsaniz (steroid de olsa) Antreman sirasinda ilik su icmek saglik ve performans acisindan cok yararli. Sirf definasyon icin bobrekleri ve dolasim sistemini tehlikeye atmak gereksiz. Zaten idman sirasinda su almaz isen performans bakimindan mineral ve sivi dengen bozulacagi icin iyi bir idman geciremezsin. Definasyonu antreman sonrasina birakmak lazim. 45 dk tempolu yuruyusle ve saunayla siviyi atabilirsin diye dusunuyorum.

akekilli/anti ostrojen kullanmiyosan bobreklerde 450mg su tutulur idmanda bu su atilir, su icmeme sebebi bu mantikladir, ayrica vucutta fazla tutulan su atilir, idmandan sonra ictigin su ihtiyacin kadar kaslara alinir iki gun icinde tekrar su birikimi gorulur ayni sistem devam edilir. kur bitimi anti estrogen kullandigin icin bu gorevi antiostrojen yapar idman arasi su yudumlamaya baslarsin/
senin dedigin kardio sauna klasik yontem dogrudur ayni etki alinir/ benim dedigimse yuksek dozda steroid kullaniminda uygulaniyor/saygilar.

Son düzenleme:
Profesyonel anlamda ve bu sistemi deneyenlere daha once sormadigim icin emin olamiyorum ama profesyoneller boyle yapiyor ve faydasini goruyor olabilir. Bilgi icin tesekkurler.

ben antremanlarda sekersiz 1 kahve + 2lt civari su iciyorum..
daha once calisirken whey kullaniodum su yerine ama pek bi yararini gormedim acikcasi,

Back
Yukarı