Antreman Günlüğüm için yardımcı olurmusunuz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mfs14

Üye
Spora geçen sene bir kaç ay gitmişliğim var ama ne beslenmem doğruydu ne programlara uyuyordum sonra 1 sene daha ara verdim başlangıca döndüm denebilir. Yaşım 21 boyum 1.85 kilom 78 .iki hafta oldu tekrardan başlayalı .Hocamdan çok ağır olmayan bir program istedim . oda bana GÖĞÜS-ÖNKOL kanat-ters kol - omuz -bacak

decline dumbbell pres 10/8/6
dumbbell flyes 8/8/8
İNCLİNE BENCH PRES 10-8 -6
incline dumbblell flyes 8/8/8

Diğer bölgelerdeki hareketlerde hep 10/8/6.Bakınca bu kadarda hafif olması bana katkı sağlarmı diye düşünmeye başladım . Bir çok yeni başlayanlar için program var biliyorum ama kendimi yeni başlayanlara göre çok daha güçlü hissediyorum.set sayıları nasıl hareketler sizce bana uygunmu .Şimdiden teşekkür ederim yapacagınız yardımlardan dolayı :)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı