Antreman programı önemlimi?

Selam

Body'e başlayalı 1 hafta oldu antrenörüm bana program yazdı ilk 2 günden sonra göğüsten sonra sırt a geçiş yaptığımda antremana devam edemiyorum gücüm etmiyor 10 kilolukları bile kaldıramıyorum. Acaba benle alakalı olan bir durummu yoksa programdamı hata var? normalde sporcu insanım şaşırdım doğrusu..

Programım şöyle;

3x10 mekik
göğüs press 3x15
butterfly göğüs 3x15
shoulder press 3x15
pulldown machine 3x15

yaş 15 kilo 70 boy 180

Programla falan hiç ilgisi yok.Zaten 1 haftada 10 kilo kaldırmayı bekleme,herkes hafif başlar zaman geçtikçe arttırırsın kiloyu çok çabuk

program çok eksik bence . kol bacak antremanı yok. flexor hocanın verdiği ilk ay programlarına bak. yeni başlayanlar bölümünde olması lazım

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bodye-yeni-ba-layanlar-1-t4773.html

Yeni başladığınız için size sıfırdan program vermemiz doğru değildir. sizde lütfen talep etmeyiniz. linkteki program size yardımcı olacaktır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:07 ----------

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

teşekkürler bir bakalım. Her bölgeye günlük çalışma uygulasam olurmu? Mesela pazartesi omuz salı kas çarşamba bacak bölgelerine çalışmak gibi..

Back
Yukarı