Antreman programina ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Igdirli

Üye
Selamlar öncelikle herkese ben 2 senedir almanya köln kentinde yasiyorum.buraya gelmeden önce Türkiyede yapmisdim bu sporu internette dolasirken bu siteyi buldum.acaba burdaki arkdaslardan rica etsem artik düzenli bir program istiyorum yazabilen olurmu bana.almancam iyi olmadigi icinde hocayla anlasamiyom fazla program yönünden.orta duzeyli bir program olsa iyi olur. Herkese simdiden tesekkürler

bir sürü antrenman programları var sitede. Madem siteye gelip kayıt oluyorsun araştırmanı da yap bi zahmet...

Begenir begenmesin bu sitede konu acmak yasakmi kardesim. Bizim bu millet ne olacak sonu yardimci olmayacaksan konuyada mesaj yazma kardesim sizleri sayiylami veriolar.allaha emanet konuyu kirletme lütfen

Merhaba umarim almancayi hemen öğrenir anlasmaya baslarsiniz herkesle ve ayak uydurursunuz zordur herhalde baska ulkede yasamak ama guzeldir :)
Body building'e Yeni Başlayanlar İçin Program | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Bu konunun yardimci olabilecegini dusunuyorum bir bakmanizda yarar var kolay gelsin
Yeni mi basladiniz orayi anlayamadim fakat zaten birkac ay gecirdiyseniz bh sporsa konudaki hareketlerden kendinize guzel bi program yapabilirsiniz
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Begenir begenmesin bu sitede konu acmak yasakmi kardesim. Bizim bu millet ne olacak sonu yardimci olmayacaksan konuyada mesaj yazma kardesim sizleri sayiylami veriolar.allaha emanet konuyu kirletme lütfen
Evet bu şekilde konu açmak yasaktır. Forum kurallarına bakınız. Bir zamanlar site çalışıyordu ve hemen bu tip başlıklar kaldırılırdı. Siteyi kirleten sensin...

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.
Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı