antreman sonrası ayran içilirmi??

arkadaşlar idman sonrası hazır ayran içmek süt içmek ile aynı değermidir acaba çok merak ettim acaba ayran yağlı olduğu için zarar verebilirmii antreman çalışmama cevap verirseniz sevinirim saygılar...

Yahu Ayran içilmez mi ? Bu kadar sıkmayın kendinizi.Spordan sonra veya önce istediğiniz zaman içebilirsin.

hayır hocam öyle değil içeriğini merak ettim ben protein için süt içiyorum ama ayran ne olur bilmiyorum ama bu arada sıkmak lazım eğer spor yapacaksak yaptığımız aantreman boşa gitmesin selamlar..

ayran içilmesi sorun yaratabilir. spordan sonra zaten kaslarda laktik asit birikiyo birde ayran içersen daha çok laktik asit olabilir oyuzden tavsiye etmem spordan once ve sonra

ayran içilmesi sorun yaratabilir. spordan sonra zaten kaslarda laktik asit birikiyo birde ayran içersen daha çok laktik asit olabilir oyuzden tavsiye etmem spordan once ve sonra

evet hocam bu yüzden sordum bende şimdi laktik asitin kaslarda birikmesi sorun oluşturabilirmi yoksa birikerek kas yapımında etkisi olmasın:)

fazladan yorulmuş olursun buda senin kendine gelme süreni uzatır. kas yapımıyla ilgili olan kısmında pek bir biglim yok ama kas yapımına yardımcı olacagını pek sanmıyorum ama eminde değilim tahmin benimkisi

Ayran, süt, yoğurt, kefir, peynir gibi süt mamüllerinin içerisinde de bulunan laktik asit bu gıdalarla vücuda alındığında yorgunluk hissi, uyku hali veren gıdalardır.Antrenman sonrası alınmasını tavsiye etmem.Zaten laktik asit yükselmiş olacak.İçecekseniz üzüm suyu gibi meyve suyu tüketiniz.

Back
Yukarı