Antremandan Önce Enerjinizi Ne İle Yeniliyorsunuz ?

Sa beyler .. Antreman öncesi Enerjiyi doruğa çıkartacak İÇECEKLERDEN Hangilerini Kullanıyorsunuz ? Antremandan Kaç Saat önce Kullanıp Kana Karışması İçin Ne kadar süre bekliyorsunuz ? Konu Genel Olarak Herhangi bi anket değil bütün Ürünleri Söyleyebilrsiniz ..

Örnek Taslak :

Marka :
Ürün Adı :
Besin Değerleri (Kal,protein,yağ) :
Fiyatı :

illa hazır suplement olması gerekmez. Doğal olarak enerji kazanabileceğin bi dünya yiyecek var. Arkadaşta bahsetmiş. Başta fındık , fıstık , badem , kuru üzüm , ay çekirdeği ,gün ortasında ton balığı , tavuk , kahvaltıda yulaf veya mısır gevreği.

şu an için 3gr creatine + 3 gr glutamine + 1 gr beta alanine
ama jack3d'ye başlamayı düşünüyorum.
ya da Hardline KGT.

45 dk once 2 olcek (whey pro. olceği ile) gainer. ant sonrasındada aynı sistem. daha sonra karbonhidrata elveda. bide sabah kahvaltısında bir miktar yulaf ezmesi tuketiyorum.

bende pratik beslenme taraftarıyım demiyorum. ama işim gereği pek zamanım yok. bu en basit cozum yolu onun dısındada karbonhidrat yemiyorum zaten amacım keskin bir definisyon.

Antremandan 2 - 2,5 saat önce 3/4 bardak haşlanmış kahverengi pirinç ve 1 tane 80 gramlık ton balığı, antremana 1 saat kala 1 elma ve 2-3 ceviz.Biraz daha sonra ise bir fincan yeşil çay içiyorum.

Extra termojenik etki istiyorsam da suyla bir tatlı kaşığı türk kahvesi yada neskafe atıyorum ağzıma.Gayet de Animal Cuts etkisi yaratıyor üzerimde.

(P.S. animal cuts,lipo6,hydroxycut vs. denemiş biriyim onlara kıyasen söylüyorum)

Antremandan 2 - 2,5 saat önce 3/4 bardak haşlanmış kahverengi pirinç ve 1 tane 80 gramlık ton balığı, antremana 1 saat kala 1 elma ve 2-3 ceviz.Biraz daha sonra ise bir fincan yeşil çay içiyorum.

Extra termojenik etki istiyorsam da suyla bir tatlı kaşığı türk kahvesi yada neskafe atıyorum ağzıma.Gayet de Animal Cuts etkisi yaratıyor üzerimde.

(P.S. animal cuts,lipo6,hydroxycut vs. denemiş biriyim onlara kıyasen söylüyorum)

kaşıkla alınan türk kahvesine dikkat kabız yapmasın. Aynı yöntem kültürümüzde ishali durdurmak için kullanılır.

kaşıkla alınan türk kahvesine dikkat kabız yapmasın. Aynı yöntem kültürümüzde ishali durdurmak için kullanılır.

Valla hocam bol bol yulaf ve yağsız süt tükettiğimden birbirini dengeliyor o yüzden bir sıkıntım yok.Hele süt günde yarım litre tükettiğimden ötürü kahve bir nebze iyi bile geliyor bana :)

Ama bunları tüketmesem dikkat ederdim kesinlikle.

protein ve kompleks karbonhidrat iceren gıdalarla saglam bir kahvaltı yapıyorum antrenman önceside koyu bir nescafe iciyorum

meyve tuketıyorum en az 30 dk önce

Back
Yukarı