frontpage
Üye
Selamlar yeni üye oldum. önceden 1 yıla yakın kilo vermek için spor salonuna yazılmıştım skinny fat yani düşük kas yüksek yağ vücuttum 1 yıl sonunda %12 yağ ve fena olmayan bi görüntüye kavuşmuştum. şimdilerde yine 1-1.5 aydır odaklı şekilde fitness yeniden başladım güçlenmek için 5x5 programı uyguluyorum işte bildiğiniz klasik bench deadlift squat progressive overload tarzında. Aynı zamanda eve de ağırlık takımı aldım 80 kilo ağırlığım ve halterim var ve haftasonlaro izole çalışıyorum bugün omuza ağırlık verdim baya verimli oldu antreman ŞİMDİ SORUM: bu ağırlıkları satın aldığımda yanında bilek yayı verdiler o bilindik pahalı olanlardan değil bildiğiniz dandirik el yaylarından. Bunu 30 dakika önce biten omuz antremanımdan sonra 6 set 70-80 tekrar olarak yaptım elim ile dirseğime kadar olan kısım pumptan dolayı gerçekten hacimli gözüküyor şu an için ama ben bunu omuz antremanından sonra yaptığım için omuza gidecek gainz lerden mi çaldım veya bu bilek yayını antremandan önce sonra ne zaman yapmamı önerirsiniz? Bence bilindik göğüs sırt gibi bilekte kalın olrusa aşırı estetik olacaktır diye düşnüüyorum ve pek bilgi yok bununla ilgili nedendir?
son olarak yukarıda söylediğim bilgiler ışığında genel antreman programlarım için verebileceğiniz bi öneri var mıdır?
Edit: Evde dumbell da var ayarlamalı, wrist curl yapıcam sanırım dumbellarla ve aynı soru bu bilek antremanını haftada kaç gün ve antremandan sonra mı önce mi yapmalıyım?
son olarak yukarıda söylediğim bilgiler ışığında genel antreman programlarım için verebileceğiniz bi öneri var mıdır?
Edit: Evde dumbell da var ayarlamalı, wrist curl yapıcam sanırım dumbellarla ve aynı soru bu bilek antremanını haftada kaç gün ve antremandan sonra mı önce mi yapmalıyım?
Son düzenleme: