YSF-JOSEPH
Üye
Merhaba arkadaşlar İstanbul da bir belediyenin body salonu var, bende oraya gidiyorum.. Belediyenin falan ama temiz, büyük ferah makinalarda var idare eder bi yer.
Tek bi sorun var hocalar şahsi görüşüm açıkcası pek bişeyden anladıklarını sanmıyorum zaten normalde okullardaki beden öğretmenlerini koymuşlar oraya, bi tanede program asmışlar duvara onu yapıyorum bir kaç aydır ama bu programı çok dandik (ayrıca hocalar ilgilizce özürlü sanırım çok saçma yazmışlardı ben biraz düzelttim) buluyorum birlikte düzeltme yaparsak veya yeni bölgesel güzel bir program verebilirseniz bana sevinirm.
1. Gün
Alt Göğüs
Alt Yana Açış
Bench Press
Y. Yana Açış
Üst Göğüs
Üst Yana Açış
Pullover
Peck Deck Fly
Barı Çeneye Çekiş
Mekik
2. Gün
Omuz Press
Omuz Yana Açış
Dumbell Öne Kaldırış
Dumbell Press
Ön Omuz Makina
Barı Öne Kaldırış
Srongh
Dips
Crunch
Twist
3. Gün
Bar Curl
Dumbell Curl
Dumbell Consant
Bar Consant
French Triceps
Dumbell Triceps
Ters Push
Dumbell Geri İtiş
Dips
Crunch
Haftada 3 gün gittiğim için bu 4. günün programını hiç yapmadım ama yinede yazayım.
4. Gün
Barfiks
Lat Pull İn
Lat Pull Down
Dumbell Rowing
Bar Rowing
Tek Dumbell Rowing
T Bar
Öne Diz Çekme
Sopayla Yana Dönüş
Stretching
Bu arada hareketlerin çoğunluğunu 4x8 şeklinde yapıyorum.
Tek bi sorun var hocalar şahsi görüşüm açıkcası pek bişeyden anladıklarını sanmıyorum zaten normalde okullardaki beden öğretmenlerini koymuşlar oraya, bi tanede program asmışlar duvara onu yapıyorum bir kaç aydır ama bu programı çok dandik (ayrıca hocalar ilgilizce özürlü sanırım çok saçma yazmışlardı ben biraz düzelttim) buluyorum birlikte düzeltme yaparsak veya yeni bölgesel güzel bir program verebilirseniz bana sevinirm.
1. Gün
Alt Göğüs
Alt Yana Açış
Bench Press
Y. Yana Açış
Üst Göğüs
Üst Yana Açış
Pullover
Peck Deck Fly
Barı Çeneye Çekiş
Mekik
2. Gün
Omuz Press
Omuz Yana Açış
Dumbell Öne Kaldırış
Dumbell Press
Ön Omuz Makina
Barı Öne Kaldırış
Srongh
Dips
Crunch
Twist
3. Gün
Bar Curl
Dumbell Curl
Dumbell Consant
Bar Consant
French Triceps
Dumbell Triceps
Ters Push
Dumbell Geri İtiş
Dips
Crunch
Haftada 3 gün gittiğim için bu 4. günün programını hiç yapmadım ama yinede yazayım.
4. Gün
Barfiks
Lat Pull İn
Lat Pull Down
Dumbell Rowing
Bar Rowing
Tek Dumbell Rowing
T Bar
Öne Diz Çekme
Sopayla Yana Dönüş
Stretching
Bu arada hareketlerin çoğunluğunu 4x8 şeklinde yapıyorum.