Antrenman Sistemine Nasıl Karar Veriyorsunuz

sistemler hakkında yeterince bilgiye sahipmisiniz ve sistemler sizin içim önemlimidir

• Total voters
    1.427
parası olan spor salonu açıyo aslında bu salonların sahiplerini antrenörlerini federasyon yada yetkili kim ise araştırmaları lazım herkese izin vermesinler kardeşim 4-5 yıl bazen gelip bazen gelmeyip biraz kol kanat ve gögüs yapan kendini hoca ilan ediyo bu da kalmıyo kendine profesyönel hoca diyor bukadar rezillik olmaz yeter artık zavallı insanların emeklerini duygularını paralarını sömürüyorlar kan emiciler
bir söz vardır''ZERRE KADAR AKLI OLAN ARIDAN HİSSE KAPAR''
çok doğru demiş diyen kimse arı ne yapıyo her çiçekten öz alıp bal yapıyo biz de böyle kıymetli iyi bilen hocalardan azar azar toplayıp dişimizle tırnagımızla biyerlere gelicez artık yoksa hiçbişey olacagı yok

avrupada böyler mi bizimkiler sahtekar onlarda bikere disiplin edep var bizim salonda adam daha çalıştıgı dambılı alıp yerine geri götürüp koymuyo edepsiz İŞTE BU YÜZDEN HER SPORDA MALESEF GERİ KALIYORUZ BU HERŞEYDE BÖYLE KIRK YILDA BİR ADAM ÇIKIYO

her mesajı her başlığı ezberlercesine okuyorum, bu forum gerçektende değerlendirmesini bilene büyük avantaj sağlıyor! çok değerli kişiler var isim vermeye gerek yok herhalde...ilk üye olduğumda bir sorum vardı onun cevabını alayım kaçayım havasında takılıyordum nede olsa salonda hoca var öyle ya! ama alakası yok. salon hocası üye tutmak için uyduruk bir programla aylarını mı harcar? 3-5kg aman canın yanmasın diye yalandan seni mi düşünür? verdiği program acaba bana göre mi?
üstelik beslenme işin yarısından fazlasını oluşturuyormuş bu demekki hocalarda ne kadar iyi olsa kafadan yarı yarıya eksik destek alıyoruz. hangi salonda, hangi hoca, hangi zamanla kaç kişiye beslenme programı çıkarsın, yok proteini şu zamanda karbonhidratı bu zamanda alacaksın diye akıl versin?

flexor hocam çok haklıısn mesela bizim salon hocası aynı anlattığın gibi kendi 1 program oluşturmuş sonra bunun fotokopisini çekmiş her yeni gelen öğrenciye aynı programı veriyor gerçekten çok komik birde bana dönüp sen neden kendi programını uyguluyorsun diyor :) adamlara doğru düzgün hareketin nasıl yapılıcanı bile göstermekten haciz bi insan malesef böyle insanlara hoca demek zorunda kalınıyor

boy: 1.73
kilo: 75
1.ve2.programları bitirdim şu anda uyguladığım program ;

tüm harekeketler 12 10 8 6 ve artan pramit

pazartesi -perşembe : 5 ayrı göğüs 5 ayrı ön kol
salı -cuma : 5 ayrı omuz 4 ayrı bacak 2 ayrı bilek
çarşamba-cumartesi : 5 ayrı kanat 5 ayrı arka kol

kullandığım takviye besinler;

optimum gold whey protein : antremanlardan 30 dakika önce ve 30 dakika sonra
optimum amino 2222 : antremanlardan 30 dakika önce ve 30 dakika sonra
hardline creapure : 1 hafta yükleme sonrası günlük 5 gr

keşke okulum bir masör olan hocamızı getirip başımıza koymasaydıda en azından flexor'un ve elbeette diğer hocalarımın yarısı kadar bilgisi olan ve bu sporu seven bi hocam olsaydı :) keşke program isteyebileceğim hocam olsaydı :( ( allahtan bu site war :) )

Buradaki hocaları ve bu kapsama girmeyecek hocaları hariç tutarak söylemeliyim ki bana denk gelen salon hocaları genelde kadın üyelerle ilgilenip onlara sarkmayı esas amaç edinmiş kişilerdi. Bench presse girerken yardımcı olacak bir hoca görmezken birbirine bu noktada yardım etmeye çalışan salonlardaki üye sakinleri daha bir çoktu her daim. Bu noktada bir çok da arkadaşlık edinmişimdir. Tabii herkesle de dialoga girmek de başlarda bilmeden bir hata olabiliyor. Yakaladı mı bırakmayan, istemesen de doğru ya da yanlış ne biliyorsa sana aktarmaya çalışan tipler olur ki kaçası gelir insanın. Bir de soyunma odalarında çoğu cool adam olmuştur ağda muhabbeti yapıp geyiğe saran. Bir noktadan sonra evselleşip değişik bir yer olur böylelikle. Salonlar ilginçtir.

Back
Yukarı