Antrenman Sonrası Hiit Kardiyo Nasıl Yapabilirim ?

Evet öncelikle yaklaşık 2 haftadır haftanın 5-6 günü okuldan gelince salonda 1.30 saat ağırlık çalışıyorum programa göre. geçen senede bu sporu 7 ay yapmıştım şuan yaklaşık 7 ay sonrasında duruma göre 3 ay daha yapıp ilerlemeyi düşünüyorum. Beslenmem çok daha iyi normale göre Peki Antrenman sonrasında 10 dakika koşmak yerine hiit kardiyo yap diyenler var öncelikle hangisini yapmam gerekiyor.Yağ Oranım aşağı yukarı 17-18 civarı göbek ve göğüs yağlarımı eritsem benim için kafidir kollar zaten büyüyor.
1-Haftada Kaç gün kardiyo yapmalıyım ?
2-Hangisini Yapmalıyım (Koşu-Hiit) ?
3-Antrenmandan Öncemi Sonramı ?
4-Hiit Kardiyoda Hareketler Ne
Boy:189
Kilo:82

haftada 1 ya da 2 gün kardiyo. ne antrenmandan önce ne de sonra. Ayrı bir kardiyo günü ayırın kendinize. Yağ yakmak için genelde hitt öneriliyor.

Evet öncelikle yaklaşık 2 haftadır haftanın 5-6 günü okuldan gelince salonda 1.30 saat ağırlık çalışıyorum programa göre. geçen senede bu sporu 7 ay yapmıştım şuan yaklaşık 7 ay sonrasında duruma göre 3 ay daha yapıp ilerlemeyi düşünüyorum. Beslenmem çok daha iyi normale göre Peki Antrenman sonrasında 10 dakika koşmak yerine hiit kardiyo yap diyenler var öncelikle hangisini yapmam gerekiyor.Yağ Oranım aşağı yukarı 17-18 civarı göbek ve göğüs yağlarımı eritsem benim için kafidir kollar zaten büyüyor.
1-Haftada Kaç gün kardiyo yapmalıyım ?
2-Hangisini Yapmalıyım (Koşu-Hiit) ?
3-Antrenmandan Öncemi Sonramı ?
4-Hiit Kardiyoda Hareketler Ne
Boy:189
Kilo:82
antrenman sonrası kısa süreli hııt kardiyo yağ yakımında etkili olacaktır, 4dk ısınma 30 saniye hızlı(koşabildiğiniz maksimum hız), 30 saniye yavaş şeklinde 14tur sonrası 3dk soğuma şeklinde yapabilirsiniz

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Yağ yakımın da bencede hit kardiyo etkili bende uyguluyorum haftada dört gün salondayım ant öncesi 30dk(5dk normal yürüyüş yaptıktan sonra 1.5dk koşu,yarı hıza düşüp 2dk yürüyorum döngü şeklinde 30dk) sonrasında 1 saat ağırlık çalışıyorum bölgesel,ben hit kardioyu kendimde epey işe yarar etkili buldum bu şekilde uygulayabilirsin sende kondisyonuda epey yükseltiyor.

Back
Yukarı