apandisit sonrası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selshan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar, 5 ay önce kapalı apandisit ameliyatı oldum, önceden 3 yıla kadar spor geçmişim var, judo , aikido ve body yaptım. Şimdi ben spora geri dönmek istiyorum, baya kas kaybı yaşadım bu 5 ayda. DDoktorum ağırlıkları hafif hafif artırarak yapabilirsin sporunu dedi ama kafam karışık, ameliyat bu spora engel mi? Bi korku var içimde dikiş yerlerine bir şey olur diye. Önceden ameliyat olup da bu sporu yapan varmı bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler

ben kasik fitigi ameliyati olmustum, ameliyattan 1 ay sonra antremana baslamistim. doktor yapabilirsin dediyse agirliklari yavasca arttirip yapabilirsin.

ben kasik fitigi ameliyati olmustum, ameliyattan 1 ay sonra antremana baslamistim. doktor yapabilirsin dediyse agirliklari yavasca arttirip yapabilirsin.
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim, şınav çekerken ya da karnı gerecek bir hareket yaparken kesi yerlerinde bir ağrı, rahatsızlık hissi oluyor, sende de oluyormuydu ilk zamanlar ve ne kadar zamanda tam toparlana bildin ☺

yaklasik 1 ay sonra ben hic ameliyat olmamis gibi antremana kaldigim yerden devam ettim. tek problem daha kucuk agirliklar ile basladim, deadlift ve squat yaparken, ara verdigim icin. doktorun ne tavsiye ederse o sekilde devam et. doktora yapacagin hareketleri acikca anlat veya bir spor hekimine danisabilirsin. spor hekimleri bu konuda ameliyati yapacak doktordan daha iyi sana tavsiye verebilir.

yaklasik 1 ay sonra ben hic ameliyat olmamis gibi antremana kaldigim yerden devam ettim. tek problem daha kucuk agirliklar ile basladim, deadlift ve squat yaparken, ara verdigim icin. doktorun ne tavsiye ederse o sekilde devam et. doktora yapacagin hareketleri acikca anlat veya bir spor hekimine danisabilirsin. spor hekimleri bu konuda ameliyati yapacak doktordan daha iyi sana tavsiye verebilir.
Teşekkürler kardeş

Benim abim beyin cerrahı. O da zamanında senin gibi ameliyat olmuştu. Onun da doktoru ameliyattan 2 ay kadar sonra hafif ağırlıklarla başla demişti.
Yani doktorunu dinle:)

Ben de apandisit ameliyati oldum ve suan sporumu rahatlikla yapiyorum telas etme

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar hepinize yorumlariniz icin teşekkür ederim, doktorum artık ne istersen yapa bilirsin dedi bu arada Azerbaycandan sevgiler

Back
Yukarı