API Whey Protein Extreme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 12 44,4%
  • Orta Karar

Votes: 12 44,4%
  • Başarısız

Votes: 3 11,1%

• Total voters
    27
meraba bende bu ürünü 1 hafta önce kullanmaya başladım ama antremandan önce 1 sonra 1 yerine direk ant sonra 2 ölçek içiyorum tadı ve karışımı olduka iyi bir ürün ama bir şey sorcam bu ürün acaba etkisini ne zaman göstermeye başlar biz bu ürünü arkadaşla aldık 2-3 kg yarı yarıya kullanıyoruz yani 1.15 kgsi bize ne kadarlık bir hacim kazandırır
saygılarla...

pump etkisi içinde creatin ve tauren içerir ondan olabilir bende ON dan sıkılıp buna geçenlerdenim gayette memnunum herkese tavsiye ederim gaz olayıda yapmadı bende hiç

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:03 ----------

dostum beslenmene bağlı olarak senin ölçü kazanmana yardımcı olur tek başına hiç bir anlamı yok idman öncesi ve sonrası bol karbonhidratlı yiyeceklerle kombine etmen iyi , birde idman sonrası 2 ölçek alacagına sabah 1 ölçek idmandan hemen sonra 1 ölçek al daha mantıklı bence bende öyle yapıyorum
iyi sporlar

ben kullanmıştım bu ürünü ama pek verim aldığımı söyleyemem.. içimi optimum whey den güzel belki ama yinede aynı kalitede olduğuna inanmıyorum asla

sevgili xtremre,

görüşünüze saygı duymakla birlikte, kesinlikle katılmıyorum.

reklam inancı pekiştirebilir ama her zaman gerçeği yansıtmaz.

saygılarımla.

ya beslenmem iyi zamanında düzenli olarak yiyorum 1-81 boyund a76 likoyum ve 5-5 aydır bb yapmaktayım ama idmandan sonra 2 ölçek almak bana daha mantıklı geliyo çünkü idmandan sonra vücut besine bayağ aç oluyor tabi siz yine görüşlerininzi paylaşırsanız sevinirim
saygılar...

bu ürünü bende kullandım. benimki çikolatalıydı. tadı başlarda çok kötü gelmedi fakat bir kaç kullanımdan sonra bitmesi için dua ettim. aroması çok yapay. hadi bunu geçtik ama kıvamı çok yoğun. yoğun kıvam protein tozunda hiç önermeyeceğim birşey. aşırı şişkinlik yapıyor. gelişim olarak fena bi ürün değil ama sonuçta bi protein tozundan fazla birşey beklememek lazım. nitro tech i ve benzer ürünleri dışarıda tutarsak protein tozu protein tozudur. ekonomik olması avantaj. benim fikrim parayı protein tozuna değil tadına ve içimine veriyoruz. ekonomisi yüksek olmayan ve midesi hassas olmayan arkadaşlar kullanabilir. ben optimumu tercih ederim şahsen arasında çok büyük bir fiyat farkı yok.

bu ürünü bende kullandım. benimki çikolatalıydı. tadı başlarda çok kötü gelmedi fakat bir kaç kullanımdan sonra bitmesi için dua ettim. aroması çok yapay. hadi bunu geçtik ama kıvamı çok yoğun. yoğun kıvam protein tozunda hiç önermeyeceğim birşey. aşırı şişkinlik yapıyor. gelişim olarak fena bi ürün değil ama sonuçta bi protein tozundan fazla birşey beklememek lazım. nitro tech i ve benzer ürünleri dışarıda tutarsak protein tozu protein tozudur. ekonomik olması avantaj. benim fikrim parayı protein tozuna değil tadına ve içimine veriyoruz. ekonomisi yüksek olmayan ve midesi hassas olmayan arkadaşlar kullanabilir. ben optimumu tercih ederim şahsen arasında çok büyük bir fiyat farkı yok.

sevgili caneser,

bende çikolatalı kullanıyorum. ürünün aromasını yapay bulmadım ve de bitmesi için değil bitmemesi için dua ediyorum. kıvamını yoğun bulmuyorum. gerekli suyla karıştırıldığında gayet normal bi kıvama sahip. şuna inan ki bu konularda ben de hassasım. hatta nitrotechi bile yapay bulduğum için bıraktım. daha da kullanmam.

çok uzatmıyım kısacası ürünü pozitif buluyorum.

mideyi ya da bünyeyi zorlayan bi ürün değil bence kesinlikle. hatta tam tersi çok rahatım bu ürünü kullanırken.

saygılar.

sevgili caneser,

bende çikolatalı kullanıyorum. ürünün aromasını yapay bulmadım ve de bitmesi için değil bitmemesi için dua ediyorum. kıvamını yoğun bulmuyorum. gerekli suyla karıştırıldığında gayet normal bi kıvama sahip. şuna inan ki bu konularda ben de hassasım. hatta nitrotechi bile yapay bulduğum için bıraktım. daha da kullanmam.

çok uzatmıyım kısacası ürünü pozitif buluyorum.

mideyi ya da bünyeyi zorlayan bi ürün değil bence kesinlikle. hatta tam tersi çok rahatım bu ürünü kullanırken.

saygılar.
o zaman benimki kesin sahteydi. çünkü arkadaşlarım tarafından midesiz olarak adlandırılan biriyim:) sabahları pastörize yumurta akını yulaf ezmesiyle karıştırıp kaşık kaşık yiyen biriyim. benimki gerçekten iğrençti 1 ölçeğe(yaklaşık 84 gr) 700 ml su kullnmam gerekiyordu. güvenilirde bir siteden almıştım halbuki.

sevgili caneser, bir ölçek 84 gram mı ?

bir ölçek 35 gram.

gainerlara küçük ölçek koymazlar. eminmisin? protein tozlarındaki ölçekler 30-35 gr olur gainerlarda büyük olur. yani bendeki büyük.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:58 ----------

sevgili caneser, bir ölçek 84 gram mı ?

bir ölçek 35 gram.

çok özür dilerim başlıklar karışmış ben gainerdan geldi zannettim. yanlışlık bende:) kusura bakma yanlışlık olmuş.

sevgili caneser,

olsun sen de gainer hakkında yorumunu yapmışsın :D

gainer kullanmadığım için yorumun hakkında herhangi bişey diyemem.

saygılarımla.

ya bn bide şunu sorcam protein tozu etkisini ne kadar süre sonra gösterir ve bn şu an yaklaşık 6 aydır bb yapmaktayım bnm antreman sonrası şişmiş halim kadar yaparmı saygılar..

arkadaslar bende bu protein tozundan buqun aldım vanilyalısı olanından yanlız tadı hıc hosuma qıtmedı acıkcası 300 ml su ıle 1 olcek proteın karıstırarak ıctım ama mıdem kaldırmadı ıcmemden 2 dk sonra kustum antreman sonrası qene aynı sekılde ıctım qene kustum lutfen bı care ne yapmam lazım mıdem allak bullak :S

2 gün önce aldım.Daha öncesinde twinlab whey kullanıyordum.Ankara amerikan pasajında b diye bi dükkan var.Gide gele adamla ahbap olduk. Optimum whey alacaktım vermedi bu ürünü al içinde fazladan creatin var fiyatı da çok uygun dedi.Bakalım inş ii sonuç alırım.
Optimum whey 135
Api whey 105 TL

Aradaki kalite farkı 30 liraya değer mi tartışılır.Üzerine biraz daha koyup amino alınabilir.

Merhaba arkadaşlar ürünü 2 gün önce aldım ama içinden ölçek çıkmadı. Yanında birde shaker almıstım ( https://www.supplementler.com/shop/Shaker1/Ultimate-Nutrition-Shaker.html ). Ölçek olmadığı için bunun 100ccm sine toz koyuyorum 700ccm ye kadarda su veya süt dolduruyorum. Bu oran fazlamı yoksa azmı bilgilendirebilirmisiniz ?

Edit : Birde yanında şöyle bir hap hediye ettiler, bunun herhangi bir zararı varmıdır acaba? ( http://******/hardline/products_details.asp?id=40&pid=53 )

Son düzenleme:
Ronspy,

Bu üründe ölçek çıkması gerek. Büyük ihtimalle altta kalmıştır, bir kaşıkla karıştırdığınızda bulursunuz.
Taurine'in bilinir bir yan etkisi yoktur. Redbull enerji içeceklerinde de bulunur.

Bu tür shakerların hem ccm hemde ml ölçeği olur.
200-400 ml su ile karıştırabilirsiniz. Forumda yemek kaşığı ile nasıl bir porsiyon protein tozu karıştırabileceğiniz ile ilgili bir başlık mevcut.

Back
Yukarı