Arabalar

Honda Accord başarili ancak bazi negatif taraflarida var. Servisi çok pahali ve işler biraz yavaş ilerliyo. Çok çabuk kasa değiştiriyor buda cazibesini biraz azaltiyor. İnanın aldiğiniz zaman sadece motoruna para vermiş oluyorsunuz. Onun dişindaki parçalarda genelde hep bi sıkıntı çikiyor fakat motor un dayanıklılığı ve performansı inanilmaz. Aslinda o parayi arabaya değil motor a veriyosunuz :)

2000 quiksilver aldım 2 gün önce tam bir otoban faresi gti'ı düşünemiyorum aklında olanlar bence on numara araba:D

Honda Accord başarili ancak bazi negatif taraflarida var. Servisi çok pahali ve işler biraz yavaş ilerliyo. Çok çabuk kasa değiştiriyor buda cazibesini biraz azaltiyor. İnanın aldiğiniz zaman sadece motoruna para vermiş oluyorsunuz. Onun dişindaki parçalarda genelde hep bi sıkıntı çikiyor fakat motor un dayanıklılığı ve performansı inanilmaz. Aslinda o parayi arabaya değil motor a veriyosunuz :)
dayimda 2006 model vardi bide ozel mugen kit i vardi ustunde motorunda 190 beygirdi galiba aklimda kalan arabanin hakkinda motorudur gercekten gaza dokunmak yetiyordu o kasaya gore cok cok seri kaciyordu 2006 da aldiginda 30.000 euro vermisti
1 yil oncede satti ama harika arabaydi

Bizde de şuan 2008 honda civic var sanırım mart gibi makyaj görecek.Kasa değiştirmeye yakın satıp 2.el temiz bi type-R düşünüyoruz.Tabi babamda ikna olursa..

Hayalimde ki araba ise Nissan GT-R..Gövde kırmızı+siyah jant off off düşünemiyorum.

Bu arada şunu eklemek isterim. Honda accord konusundaki yorumum 1 önceki kasa için geçerli. Belki yeni çıkardiklari kasa daha sorunsuzdur fakat servisteki sıkıntının devam ettiğini tahmin ediyorum gene. Benim hayalimdeki araba Mercedes C220 CDI.. Uzun sürede hayalimde kalmaya devam edicek gibi bir his var içimde :)

bmw 330ci mi araban
cok hosuma gidiyor bunlar
m kit i varmi arabada
ondende fotosu varsa koyarmisin
bu arada hayrini gor arkadasim

bmw 330ci mi araban
cok hosuma gidiyor bunlar
m kit i varmi arabada
ondende fotosu varsa koyarmisin
bu arada hayrini gor arkadasim
saol izzet..3.30 degil 3.20.....170 beygir

URL=http://imageshack.us]
snv30284vp3.jpg
[/URL]
[URL[=http://g.imageshack.us/img136/snv30284vp3.jpg/1/]
w450.png
[/URL]

son koydugum resimdeki cantlar kücük kislik cantlar.bide ön tarafi simdi daha güzel.ön tarafa biseyler yaptim..bir ara eklerim

2005 yılından beri BMW kullanıyorum artık Mercedes dışında hiçbir arabayı beyenmiyorum malesef. M paket çok güzel duruyor. Özellikle E46 kasayı çok seviyorum.
Bunlarda benden:
24ei1800gb0.jpg

52qp800ac5.jpg

78bq800qn5.jpg

dsc00902ak6.jpg

usonay yazdigin yazidan hic bisey anlamadim diyorsunki..2005 yilindan beri bmw kullaniyorum artik mercedes den baska hic bir arabayi begenmiyorum bu nasil bir mesaj anlamadim.acaba bmw den biktin simdi mercedesmi hosuna gidiyor diyecem ama oda degil.cünku mesajin sonundada tekrar bmw nin cok guzekl durdugunu soylemis onu ovmüssün..mesajini tekrar kontrol et bi yanlislik var bence

Back
Yukarı