Arabalar

arkadaşlar bende 93 model toyota corona apex sahibiyim. 2.0 150bg inanılmaz derecede güzel performansı var. evet görüntü olarak makam aracı gibi dursada performans isteyenlere gerçekten tavsiye edebileceğim bi araç ;)

son arabam hyundai i20.opel corsa ile tip neredeyse aynı.1.25 motor ve 78 beygir ile şehir içi yakıt tüketimim 6.0 litre(benzinli).bir önceki kullandığım dizel fiestaya göre oldukça seri ve yokuşta daha marifetli.
birkaç yıl kullandıktan sonra idealimdeki toyotayı almayı planlıyorum.bütçe yeterse aurıs yetmezse yaris 1.33

Vallaha bence ford mustang lar daha iyi yane ilk muscle car baktığımızda dimi :)

2013 model Volkswagen CC bluemotion 1 aylık araç izlenimlerin gerçek ötesi.
Audi A5 in arasından ayıkladım.

arkadaşlar araba konusunda biraz bilgi sahibiyimdir..

bir arabanın iyi veya kötü olma durumu tamamen göreceli bi durumdur.
sizin arabadan ne beklediğiniz ve arabanın sizin için ne anlam ifade ettiği ile alakalıdır..

örneğin yanlama hususuna önem veren bir şöförün seçeceği araçla, yol tutuşa odalanan birinin seçeceği araç farklılk gösterecektir.
Sağlamlık ve uzun ömürlülük beklentisi olan ile, performans beklentiside değişik araçlara yönlendirecektir..

kişinin mevcut bütçesi ve beklentisi neleşirse o beklentiye uygun doğru aracın tespiti ve '' iyi olaması'' durumu açıklığa kavuşacaktır.

teşekkür ederim.

-bitti-

Kemo06 hakli.

Zevkler kisilerin gelir seviyesine gore sekillenmektedir. Arabada erkekler icin bir zevktir. Ortadan ustu hallice bir arabasi olan bir erkekle siradan bir sedan arabasi olan bir erkek toplum icerisinde kolaylikla ayirt edildbilmektedir.

Bana sorulacak olursa uzulerek sattigim 2006 mini cooper s im yerini baska bir araci dusunemiyorum :/// insan sevdiginden ayrilir ruh gibi dolasir ya ayni oleyim…

FORD RANGER YARI OTOMATİK TADINDAN YENMEZ...İŞTE PARA YOK LAN.

ford-ranger.jpg

Back
Yukarı