Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
arkadaşın doping kullanmıyormu?edobey dedi:arkadasım uzun zamandır bu işi yapıyor 2 defa yarışmaya girdi son yarışmada 2. oldu birincinin dopingli çıkmasına ramen 95 kg üzeri yarışıyor yarışma kopleksi yok son noktayı koymak için devam ediyor yani olabilecek enbuyuk hacim için
insanlar neden bu kadar bu isi gizleme pesindeedobey dedi:hayır kullanmıyor dikkat edersen kullanmış bir insan görüntüsü yok bu resimler sıradan dönemlerde çekilen bulk görüntülerdir
:?: :?: :?:saydam dedi:insanlar neden bu kadar bu isi gizleme pesindeedobey dedi:hayır kullanmıyor dikkat edersen kullanmış bir insan görüntüsü yok bu resimler sıradan dönemlerde çekilen bulk görüntülerdir
dostum 95 üzeri yarışanların vucudunu bir incele derim..edobey dedi:arkadasım uzun zamandır bu işi yapıyor 2 defa yarışmaya girdi son yarışmada 2. oldu birincinin dopingli çıkmasına ramen 95 kg üzeri yarışıyor yarışma kopleksi yok son noktayı koymak için devam ediyor yani olabilecek enbuyuk hacim için
dostum yapılır ama bir yere kadar ben 8 aydır yapıyorum bende bişey yokdu şekil filan 4 5 ayda baktım şekil değişdi ben dedim tamam oğlum tolga sen bu işi yaparsın böyle destekleyici kullanmasan bile gelişir ama yok bir yere kadar geliyor ve tıkanıyor şekil var alt yapıyı tamamladığımı söyledi hocam kasların büyümesi vucut un büyümesi için gerekli destekleyiciler bu resimdeki arkadaşda kullanmışdır bişeyler kesin...bomberman dedi:arkadaslar... bu kadar da olmaz artik. dopingsiz hic mi kas yapilmiyor bastan söyleyinde o zaman ben bu isi birakiyim![]()
edobey,demek istedigin, sadece steroid kullanarak kas yapılmaz yalnızca vücut su toplarmı?(kimsenin bunun aksi bir iddaası yoktur zaten),yoksa steroid kullanan birisi antreman yapsa bile kas yaptıgını zanneder,aslında su toplayıp balon gibi şişer midemek istedin,sanırım bu son cümledeki gibi düşünmüyorsun degilmi,ilkindeki gibi düşünüyorsunedobey dedi:arkadaşlar bakın daha önce yazmıştım askerde iken 30 ile 45 gün arasında dinlenerek 5- 6 tane sustanon vurmustum sadece yorgunlugumu atması amacı ile bu şartlar altında dahi yan etkilerini fazlasıyla gördum
bana dopingle kas yaptımda adam oldum diyen varsa buyursun vücudun su toplayıp balon olmasından başka ne işe yarıyor