Arkadaşlar şekere dayanamıyorum yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Acemii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Optimum gold standart whey var piyasada çok görüyorum o nasıl
O da iyidir, fazla farkları yok yani. Ama Hardline kalite ve içerik olarak daha tercih ettiğim ürün oldu. Tabi sadece benim yorumumla almaya kalkışma ürünü, forumda konu açarak benden daha bilgili insanlardan daha geniş çaplı yorumlar alabilirsin.

O da iyidir, fazla farkları yok yani. Ama Hardline kalite ve içerik olarak daha tercih ettiğim ürün oldu. Tabi sadece benim yorumumla almaya kalkışma ürünü, forumda konu açarak benden daha bilgili insanlardan daha geniş çaplı yorumlar alabilirsin.
Sağolasın çok yardımcı oldun :)

Hardline kalite ve içerik olarak On gold'tan daha iyi ? Lütfen arkadaşları yanlış yönlendirmeyin.

Hardline kalite ve içerik olarak On gold'tan daha iyi ? Lütfen arkadaşları yanlış yönlendirmeyin.
Açıkçası birkaç kişiye danışmam sonucu Hardline'ı daha fazla önerdiler, "forumda konu açarak benden daha bilgili insanlardan daha geniş çaplı yorumlar alabilirsin." dememin sebebi ise arkadaşı yanlış yönlendirmemekten kaynaklanıyor, yanlış anlaşılmasın yani. :)

Kuru erik alternatif bir tatlıdır.Kahvaltıda veya ara ogunlerde tuketilebilir.İçerdiği tahıl miktarıda sindirim sisteminize iyi gelir.Çikolatadan bir farkı yok bana göre ve çok faydalı.

Bnde 10 gundur diyetteyim canim qbur cubur ve döner çok çekiyor 45 gune kadr bozmassam ödül verecem insallah dayanabilirsem

Bence 2-3 haftada bir kendine ödül öğünü koymalısın. Genelde insanlar bekleyemeden diyeti bozabiliyor.
2 ay sonra polislik mulakatim var ondan böle gec zamana yaydim yoksa 3 haftada bir bir ögun ödul verirdim bu arada bazen ufak parca bitter yiyorum etrafa saldirmaktansa en azindan biraz frenliyorum kendimi

Ben bu olayı kuru Kayısı ile çözdüm tavsiyede ederim 5 kuru Kayısı karşılıyor bütün şeker ihtiyacımı ve arada da bir muz

Back
Yukarı