aziz emin çetin
Üye
merhaba arkadaşlar.foruma yeni katıldım.spora baslangıcım daha eskilere dayanıyor.bundan daha önce 5 kere spora yazıldım.3 aydan uzun süre devam ettiremedim.nedeni kilo alamayıp hacim kazanamamam.kaslarımda oluşan kasılmalar.programıma yeni hareketler eklendikçe daha fazla efor sarfetmemi sağlıyacak gücü bünyemde görememem.
vucut ölçülerimi yazcak olursam; boyum 1.78 kilom 55 yağ oranım yüzde 4ile 5 arasında.
arkadslar bu ölçülerime göre gainer kullanmalmıyım.kilo almadıkça çabalarım sonuçsuz kalcak diye düşünüyorum.
gainer alırsam hangi marka kullanmalıyım ?
beslenme programı olarak önerileriniz var mı?
benimle aynı konudan müzdarip olup sonuca ulasan arkadslar ya da bu konularda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.arkasından dua da ederim.
bu arada yaşım 25 ve 55 kiloyum siz düsünün.amacım aman aman kas yapmak değil.
vucut ölçülerimi yazcak olursam; boyum 1.78 kilom 55 yağ oranım yüzde 4ile 5 arasında.
arkadslar bu ölçülerime göre gainer kullanmalmıyım.kilo almadıkça çabalarım sonuçsuz kalcak diye düşünüyorum.
gainer alırsam hangi marka kullanmalıyım ?
beslenme programı olarak önerileriniz var mı?
benimle aynı konudan müzdarip olup sonuca ulasan arkadslar ya da bu konularda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.arkasından dua da ederim.
bu arada yaşım 25 ve 55 kiloyum siz düsünün.amacım aman aman kas yapmak değil.