• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

arkadaşlar bi foruma ilk defa resim yüklüyorum olmazsa kusuruma bakmayın

bunlarda benim resimlerim ve sadece 4 ay budy club ne gittim sonrasını evde yaptım

Eklentiler

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    23,5 KB · Görüntüleme: 531
  • Fato347.jpg
    Fato347.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 452
  • ben.jpg
    ben.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 584
  • benn.jpg
    benn.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 522
  • bennn.jpg
    bennn.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 481
  • bennnn.jpg
    bennnn.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 504
  • bennnnn.jpg
    bennnnn.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 464
yağsız tam plaj vücudu yapmışsın tebrikler.bence bi 10 kilo daha alsan iyi olur.

Kupkuru bi vücut bundan sora yağlanmadan kas kütlesi olarak kilo alımın olursa çok daha güzel olucaktır..Yaş,kilo,boy bilgilerinide werirsen daha iyi olur.

yağsız güzel bir vucut ama göğüs te sanki simetri ekiskiliği mevcut ayrıca biraz daha hacime yönelik çalışman daha yerinde olur zaten vucudun yağsız

evet haklısınız arkadaşlar sağ göğüsle sol göğüs arasında farklılık var onu kapatmaya çalışıyorum şu anda çok zor işp be bu vicut felan yapmak uzaktan güzel gözüküyo ama bide içine girince adamın götü çıkıyo valla :D
ayrıca
boy: 179
kilo: 78 teşekkür ederim

Kanat eskikliği çok bariz göze çarpıyo hemen hemen hiç yok gibi.bence kanatlar için özel program uygula hatta bir günü sadece kanada bile ayırabilirsin .başarılar

vücud yağsız bu yüzden damarlar ve diğer kas ayrıntıları güzel görünüyor. fakat devam edeceksen bence biraz daha hacim ağırlıklı çalışma yapmalısın. kolay gelsin...

benim 182 boyum var kilom 75 senden uzunum senden az kiloluyum ama sen baya zayıf görünüyorsun.Kilo alırsan vücut güzel bence.

Back
Yukarı