Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kusura bakma bomberman haklısın bundan sonra parantez içinde anlamlarınıda yazmaya calışıcagımbomberman dedi:flexor cok güzel anlatmissin harcaniyorsun sen burdabide söylediklerini anlayabilecek kadar mürekkep yalamis ilim irfan sahibi birisi olsam daha iyi olurdu aslinda :lol:
ve sen arkadasim... neyi dolduracaksin gögüsün ortasinda ince bi cizgi gibi bi bosluk var sadece... onada bosluk denirse tabii... o da olmazsa cünkü iki gögüs birlesir tek kas olur :lol: kafanda büyütme bazi seyleri. sana hacim lazim hacim. vücudun su anda süper diyebilirim. belirli bir alt yapi var. merak ettigim sey boyun... 180 in üstündesin galiba bana öyle geldi. estetik olarak gögüsler iyi. gelistirirsen biraz daha süper olur.
saygilar.
badabat dedi:birde iyi bi mide programı istiyorum. vucudumda yağ oranı düşük %8 civari iyi bi program sölersen flexor hocam cok memnun olurum
hsd dostum yerime yazmış tamamen katılıyorum tesekkurler hsdhsd dedi:badabat dedi:birde iyi bi mide programı istiyorum. vucudumda yağ oranı düşük %8 civari iyi bi program sölersen flexor hocam cok memnun olurum
evet madem yağ oranın düşük baklavaları büyütmek için iyi bir zaman bak define etmek demiyorum büyütmek belirginleştirmek diyorum mekik sehpasında 6x12 20 kilo ile mekik yap ilk bir kaç gün ağrı olacak sorada gelişme devam edecek ve bunu haftada 2 gün yap fazla değil midede şimdilik sadece bu yeterli