Arnold Mu Zane Mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByMerdo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arnold Mu Zane Mi

• Arnold

Votes: 276 62,9%
  • Zane

Votes: 116 26,4%
  • İkiside

Votes: 47 10,7%

• Total voters
    439
belki beni eleştirenler olacaktır ama ben frank zanede hiçbir estetiklik göremiyorum bu adam nasıl en estetik vücutcu olur anlamıyorum yani benim gözüme hiç hoş gelmiyor açıkçası arnold gerçekten çok estetik aşırı abartılıda değil arnold en ideali bence stefan havlikte estetik bulduğum vucutculardan en sevdiğim vucutcu ise orantısızlığına simetriden yoksunluğuna rağmen markus ruhl çok sempatik adam gerçekten

yanılıyorsun.
arnold asla estetik olmadı.
sağ bicepsi sol bicepsinden 5 cm gibi korkunç bir oranla büyüktü.
tricepsleri dayima kötüydü.
ama o herzaman ARNOLD du. nokta..
gelelim zane ye. aç bak 1983 mr olympia frank zane rutinine. işte o estetik dünyaya bikere geldi.

yanılıyorsun.
gelelim zane ye. aç bak 1983 mr olympia frank zane rutinine. işte o estetik dünyaya bikere geldi.

benim estetikten kastım göze hoş gelmesi yani kollar arasında oran farkı olabilir ama gayet şık duruyor arnold, frank zanede o hoşluğu göremiyorum maalesef neden kaynaklandığını bilmiyorum ama bi eksiklik var sanki ,fazla kalıplı olmamasındanda bana öyle geliyor olabilir.benim kafamdaki işte vücut budur dediğim stefan havlik ve arnoldun vücudu
m_f3a4992cfdba43618531d385b0c42595.jpg
images

Kesinlikle Zane'nin vücudu bence estetik değil ve çok kötü gözüküyor yani çok güçlüdür falan ama berbat gözüküyor Arnold'un vücudu mükemmel . Bu konuda üstteki üye ne derse katılıyorum. HEPARlı arkadaşın önerdiği şeylere de bakacağım.

eksiği bırak çok çirkin gözüküyor arnoldu insanlar beğenir de zanenin beğenilcek bi tarafı yok ama emekçi bir sporcu helal olsun o ayrı konu elbette

ben Zane hastasıyım. ona ne kadar benzersem başarıdır :) o bir yana gelmiş geçmiş tüm bodyciler bir yana bence.

Arnold tabi ki de . Bu sitedeki Herkes Kasın gerçek anlamda ne demek olduğunu Arnold'dan öğrendi.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:24 ----------

yanılıyorsun.

kurenator arkadaşımızın verdiği video zaten Mr. Olympia 1983 den .

Bence de Estetik bir tarafı yok Zane'nin.

frank zane e estetik değildir diyenler estetikliğinin tanımını yapsa bizde öğrensek....

• Like
Reactions: R10
frank zane e estetik değildir diyenler estetikliğinin tanımını yapsa bizde öğrensek....
kesinlikle katılıyorum frank zane gelmiş geçmiş en estetik sahibi bodycidir ama yinede dolgunluk ve hacim olarak arnold bir adım önde...

zane estetiktir diyince arnold kötümü oluyor ? tabiki hayır....ben elmayı severim başkası armutu....fikrinizi belirtin...sizinle aynı düşünmeyen birine tartışma yolu açarak benimseteceğinizi zannedmeyin....

menemeni güzel yapan sadece domates yada biber,soğan değildir hepsinin birleşimidir bu sporu güzel yapan her vücudun ayrı bir güzelliğinin olmasıdır....arnold hacim olarak harikadır ve estetikdir ama zane ondan daha estetiktir ama çok fazla hacimli değildir....birini sevmiyorsanız yerin dibine batırmaya hakkınız yoktur olamazda..kolay gelsin

spor salonuna başlayan çoğu insan ben arnold gibi olmak istemiyorum diyorsa arnold gibi olmak iyi bi şey değildir o zaman :D

Back
Yukarı