Arnold Mu Zane Mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByMerdo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arnold Mu Zane Mi

• Arnold

Votes: 276 62,9%
  • Zane

Votes: 116 26,4%
  • İkiside

Votes: 47 10,7%

• Total voters
    439
arnold herkül gibi estetikse arnoldun vücudu heykellik yani o göğüs kol karnına oranları felan antik yunandaki tanrılar gibi süper bir vücut, yüzüde tamamlıyor vücudunu.

Arnoldun iriliği ona estetik veriyor zane daha define ama kuru bir adam arnolda göre o yüzden ARNOLD RULES !

Frankk......

Arnold mu Zane mi Jay mi Ronnie mi... Her sporcu için karşılaştırma konusu açıp forumu sokaktaki anketçilere çevirmenin manası yok bence. Herkesin kriteri farklı.

Arnold tabiki adına her yıl Arnold Classic yarışması düzenleniyor 2 önemli filmde başrol oynadı oyunculuğunuda zamanla geliştirdi zaten komedi filmlerindede başarılı bulunmuştur boyu daha uzun hayat hikayesi zaten çok etkileyici küçük bir kasabadan valiliğe kadar uzanan güzel bir hayat hikayesi var Arnold Press hareketini bulmuştur sonundada heykelide yapıldı zaten

“Arnold her zaman en büyüğü olacaktır. ‘Barbar Konan’ filmine baktığımda çok etkilendim ve gözlerime inanamadım. Bir adam nasıl böyle kaslı olabilir? Ama o Arnold, yaşamıyla ve görselliğiyle”.

Kevin Levrone

Ben Zane diyorum. Estetik bakımından değil. Çünkü kendiside açıklamıştır. Estetik ve simetrisi mükemmel birisi değildir. Dikkat ederseniz kolllar ve omuzlar. Ama bu kiloda Mr.Olympia olmuş 3 kez adam. Ve Arnold'u yenen sayılı kişiler arasındadır. Ve Zane'nin daima kendisine özel kalacak 2 pozu. Özellikle Vacumm pozuna hayranım.

Eklentiler

• frank_zane_026.jpg
    frank_zane_026.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 863
  • frank-zane-bodybuilding.jpg
    frank-zane-bodybuilding.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 915
eskilerin eksiği bacakmış. resmen 2 ayrı insan gibiler üst başka alt başka. niye bacağa gereken önemi vermemişler anlamak zor.

son derece düşük kas sertliğine sahip, definasyonu düşük sadece büyüklüğü temsil edip, bilgeliği Zane kadar olmayan birini neden bu kadar yücelttik ki; Zane'nin getirileri, geliştirdiği programlar belli. Gerek ahlakıyla, gerek davranışıyla Zane açık farkla Arnold'dan önde. bu yüzden oyum Zane'ye..

bodycileri birbiriyle kıyaslamak artık bana saçma geliyor zamanında aynı hatayı bende yaptım şimdi pişmanım açıkçası ayrıca hadi kıyaslandı diyelim bir bodyciyi yüceltirken diğerini yerin dibine sokmak hiç hoş değil

Her ikisi de hayatlarını adamış.

Ama ben baktım mı önce görkemli derece de büyük bir vücut ararım.

Bu sebeple oyum arnolda

Back
Yukarı