arnold schwarzenegger in çocukları

afka9

Üye
ben bu sporda genetiğin önemini biliyorum ve arnoldun oğlullarının resimlerini buldum..sanırım babasına pek çekmemişler
arnold-schwarzenegger-sons.jpg

Terminator+in+training+Arnold%27s+teen+son+Patrick+shows+off+his+muscular+body+1.JPG

bide arnoldun gençlik resimleri

• Like
Reactions: Azi
arnold sadece genetıgı sayesınde o vucudu elde etmedıkı:D gençlık yıllarında bıle cok buyuk azımle calısarak o sevıyeye geldı.
cocukları onun gibi spor yapmadıgı icin elbette onun yanına yaklasamaz...
arnoldta vucut gelıstırmeyle ugrasmasaydı cok guzel vucudu var dıye kımse bahsetmezdı ondan.:D

ben genetik harikası diyebilecegim bi isim söyliyim.... oda sergio oliva
o adam bugünlerde vucut gelıstırmecı olsaydı heralde jay cutler havasını alırdı.

e tabıkıde spor yapmadıkları ıcın bu durum normaldır

genetık harıkası olmak dmek herzman sampıyon olmK demk dgldır arnoldunda cogu sampıyonlugu tartısmalıdr

sergıo olıvıa bugun olsa ve bugunku gıbı steroıd kullnıp dehset proıteın alsaydı emın olun ronnıe bıle ufacık kalırdı adam deca+ dınabolle az bır gh ve gunluk maks 200gr proteınle o hale geldıyse bugun olsa dusunemıyorum

mıke mentzerde aynı sekılde bugun yasasa fırtınalr estrcek bır sporcu olucaktı ( samppıyon olmazdı belkı ama bıze daha cok sey ogertıp vucut gelıstrmeyı kokten dgstrırıdı )

• Like
vay be ne imkan ama düşünsene sana hocalık yapabilecek olan adamın arnold olduğunu vay vay vay...! bağzıları şanslı mı doğuyor ne :)

Arnold orta halli bir kasaba ailesinin çocuğuydu ve onun çocuk olduğu yıllarda vg.ciler popüler fakat vg.yapmak zordu..ayrıca dünyanın en kaslı adamı olmak ve hollywood.a gitmek nihayi amacıydı..
bu etkenler arnold.ı motive etti..fakat çocukları zaten maddi olarak bolluk içindeler ve yeteri kadar tanınmışlıkları var..bu onların ideallerini de etkiliyor tabi..yani kendilerini ispat gibi bir ideallleri yok gibi gözüküyor..
artı, artık vg.ye ulaşmak zor değil ve popüler olan büyümek değil sadece 3-5 tane karın kası yapmak..onu da yapmış zaten..:)

• Like
adamda para var tip var şöhret var, Ne diye bir yerlerini yırtıp babasına benzesinki. ihtiyacı yok vesselam

Patrick Schwarzenegger — Arnold's Son

His father found fame as a body builder before becoming a hit on the silver screen. And it seemed that 18-year-old Patrick Schwarzenegger was determined to follow in Arnold's footsteps as he embarked in a day on intense training yesterday. Wearing shorts and trainers, the youngster ran alongside a personal trainer near the family's Brentwood home. The teenager looked in peak physical fitness as he jogged along in the Los Angeles sunshine. He also used a wall to perform some press ups and was also spotted using a chin-up bar with ease. His father Arnold famously came to America from his native Austria at the age of 21, where he took part in several body building competitions. 11 more images after the break...

You might also like:

Figure Skating Fashion Minute: Rostelecom Cup/Cup of Russia ...

2012 Yılbaşı Kırmızı İç Çamaşırı Modelleri

Deepika Padukone's funny photo

victoria secret

Posted by gigolo at 9:42 AM Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to Facebook

Labels: Entertainment

0 comments:

Post a Comment

http://www.blogger.com/comment-ifra...=1907057362114934999&blogspotRpcToken=1769984

Newer Post Older Post Home

Subscribe to: Post Comments (Atom)

Followers

internette gezerken bu resimleri buldum konuyla ilgili diyede koyim dedim oğlu fitlik adına çalışıyo anlaşılan kas yığını olmak istemiyodur belki :D

• Like
çok yakışıklıymış. vg'ci olsaydı kendine yazık ederdi zaten. fitness süper olur, tam bir manken olur o zaman. gerçi şimdi de fiziği güzel.

Son düzenleme:
Sevgili Lady.V.Vivien ;

Size katılıyorum , babası da zamanında kendisine çok yazık etmiştir , birçok iş olanağı varken mesela ülkesinde asker tarzı garanti bir meslek varken , saçma şekilde gurbete gidip hayatını bu spora vermiş , üstüne sağlığını önemsememiş ama en iyilerden biri olmuş , evet haklısınız keşke bu sporu seçmeseydi .

Saygılarımla , Danny Boy ...

Sayın Danny Boy tabiki çok haklısınız ne gerek vardı aksiyon starı olup milyon dolarlar kazanmaya ne gerek vardı vgci olup şampiyon olup bir çok kişin idolü olmaya ne gerek vardı 20-30 lu yaşlarda sayısız genç kızla sevgili olmaya ve ne gerek vardı adına her yıl vg yarışması düzenlemesine otursaydı Avusturyada fitness yapsazdı üç otuz paraya güç bela geçinseydi fena olmazmıydı
icon10.gif

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:44 ----------

umarım oğluda babası gibi düşünürde vücut yapar hiç değilse aksiyon starı olur

Sayın Danny Boy tabiki çok haklısınız ne gerek vardı aksiyon starı olup milyon dolarlar kazanmaya ne gerek vardı vgci olup şampiyon olup bir çok kişin idolü olmaya ne gerek vardı 20-30 lu yaşlarda sayısız genç kızla sevgili olmaya ve ne gerek vardı adına her yıl vg yarışması düzenlemesine otursaydı Avusturyada fitness yapsazdı üç otuz paraya güç bela geçinseydi fena olmazmıydı
icon10.gif

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:44 ----------

umarım oğluda babası gibi düşünürde vücut yapar hiç değilse aksiyon starı olur

iyi hoş diyorsunuzda oyunculuk sporculuk hedefi olan kaç kişi o hedeflere ulaşmış?mahalle kahvelerine gidin işi olmayan adamların yarısı zaten küçükken çok iyi top oynarmış kimse yardım etmeyince yükselememiş denir.

Burkay45 dediklerin %100 doğru orada benim demek istediğim şey bazıları Arnold vücut yapmasaydı yok fitness yapsaydı yok mr olympia olmsaydı oyuncu olmasaydı diyenlereydi sadece lafım kendine yazık olmuş ya sözde
icon10.gif
yoksa tabiki her isteyende oyuncu mr olympia olamaz zaten tabiki azimli kararlı çalışkan olmak önemli ama şansda gerekli bunuda unutmayalım

Son düzenleme:
  • Like
Back
Yukarı