Arnold Series Iron Whey aldım kullanım hakkında soru

Arnold Series Iron Whey aldım vitaminden 200 Liraya hediye olarak protein bar verdiler shaker yokmuş sonra onuda alcam haftaya şimdi nasıl kullanabilcem bu proteini direk yarım litrelik su şişesine döküp üstüne yarısına kadar su koyup iççemmi boks antremanından sonra iççem önce içmeye gerek varmıdır [DOUBLEPOST=1471266642][/DOUBLEPOST]bide kilo aldırırmı ben kilo almak istemiyorum y

2 defa kullandım daha önce şuana dek içtiğim protein tozları içerisinde tadı en muazzam olandı
protein tozları performans açısından kayda değer katkı sunmaz adından da anlaşılacağı üzere protein ihtiyacı içindir
o sebeple antreman öncesi kullanılması uygun değildir

antreman sonrası içtim 0,5 Litrelik pet şişeye bi ölçek protein tozu attım üstüne çeyrek boşluk kalcak kadar su koydum antreman sonrası içtim diğer gün aynı hareketleri yapınca daha güçlü yaptığımı farkettim yani bide tat önemli değil benim içinde tadıda güzel + saf proteinmiş bu ürün

Emir dopingler bile bu kadar kisa surede performans artirmaz protein tozu mu artiracak :)

Burada aslinda senin gucunu artiran sey sinir sistemin. Tamamen psikolojik yani.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilmiyom ama çok iyi geldi hardline 3max whey mi daha iyidir yoksa bumu ordaki satıcılar hardlineyi tercih ettirmediler ikiside aynı fiyattaydı beraber gittiğim bodycilerde tercih ettirmedi dandik diyo herkes hardline için

Fark etmez hepsi ayni. Tadi ona iyi gelmemistir ondan dandik diyor. Herhalde midesinde protein sensoru yok. Baska kotu oldugunu nasil anlayabilir ki :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arnoldun isim hakkını alan bir firma protein tozunda nişasta kullanmaz,dünyanın en dandik protein tozunda bile nişasta yoktur saçma yorumlar yapmayın

Back
Yukarı