Arnold ve Franco idman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan max_rep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Franco Columbu'nun 1990'lı yıllarda çektiği rezil ötesi Beretta'nın Adası filminden görüntüler, Arnold eski dostuna kıyak olsun diye görünmüş, İtalyan seslendirme gerçekten korkunç, direkt videolara düşmüş 3. sınıf bir film.
Zamanında Muscle Fitness'ta reklamı çıkardı Franco'nun bir başka video filmiyle beraber, o zaman internet yoktu, özenir, olsada izlesem derdim, çok şükür internet geldi, vücut geliştirme videolarına, şampiyonlarımızın görüntülerine biraz olsun doyduk, artık bunlara burun kıvırabiliyoruz.
Düşünsenize, TRT zamanında bu filme denk gelsek, bu 1.5 dakikalık görüntü bize muhteşem görünür, hayatımız boyunca aklımızdan çıkmazdı ;)

ikisininde o zamanki hali Ahmet Enünlü hocamızın şimdiki halinden çok uzak

Franco Columbu'nun 1990'lı yıllarda çektiği rezil ötesi Beretta'nın Adası filminden görüntüler, Arnold eski dostuna kıyak olsun diye görünmüş, İtalyan seslendirme gerçekten korkunç, direkt videolara düşmüş 3. sınıf bir film.
Zamanında Muscle Fitness'ta reklamı çıkardı Franco'nun bir başka video filmiyle beraber, o zaman internet yoktu, özenir, olsada izlesem derdim, çok şükür internet geldi, vücut geliştirme videolarına, şampiyonlarımızın görüntülerine biraz olsun doyduk, artık bunlara burun kıvırabiliyoruz.
Düşünsenize, TRT zamanında bu filme denk gelsek, bu 1.5 dakikalık görüntü bize muhteşem görünür, hayatımız boyunca aklımızdan çıkmazdı ;)

-Filmin konusu ne acaba? Bana podyumlara geri dönme niyetinde olan eski bir V.g. cinin verdiği mücadele gibi geldi,rocky 6'daki gibi...

Franco gerçekten de çok güçlü bir adammış, Arnold'dan daha fazla kilo bastığını biliyor olmak insanda tebessüm uyandırıyor...

arnold 32 franco 35 di bu filmde yaşları

40-50 arası gibi geldi ikiside bana 30 küsur yaşlarında olsalar bile yaşlı gösteriyorlar bence.

Arnold 21-27
yaşları arasında mr.olmpiya serilerine başlıyor zaten

(yanılma payım olabilir 1-2 yaş oynayabilir. )
arnold burada 32 yaşında olsa baya baya gerilemiş ozaman .Pek çalısmamış anlaşılan .

Evet zaten mesajda 90'lı yıllar diyor ki; 1990-1999 arasını kapsar...

Es kazara klavyede yanlış tuşa falan takılıp 1970 yazılsa ve düzeltilmeden öylece kalsa > ne olurdu?:p Arnold 20 küsur Franco da 30 yaşında derdik:D

Back
Yukarı