Arnold'un göğüs kafesi göğüs kafesi diyorum, bende takıntıdır göğüs kafesi olayı, ilk olarak su topçu bir abide, çok çıkık, devasa bir göğüs kafesi görmüştüm, korkmuştum, sonra kendimdede normalden çok büyük bir göğüs kafesi olduğunu sevinerek fark ettim, biraz yüzmeden, biraz pulloverdan, çokça genetik, ancak alın size en iri göğüs kafesli adam, Arnold "Kong" Schwarzenneger, kong'un kingini kıskandıracak bir göğüs yapısı.
Kafası kadar kollarıyla ne kadarda mutlu, hele o kollara daha yirmi bir yaşında sahip olduğu düşünülürse, daha o yaşta efsane olmanın zevkini tatmış bir efsane...
Arnold'in derisine acımamak elde değil, o kasları içerde tutmak kolay olmasa gerek, ne yumurta ne beyzbol topu, gülle gibi bicepleri var adamın, bahçe hortumu gibi damarda cabası!
Arnold'un podyumda en iri olduğu hali, en iyi ya da en büyük hali diyemem ama 114 kilo ile en iri olduğu bir sezon dışı gösterisinden alınma poz.
Arnold formunun zirvesinde, sene 1974, Arnold 26 yaşında, bu halinde, definisyon ve kütleyi en üst seviyeye çıkarmıştı, kalite ve irilik had safhadaydı, bu poz buna iyi bir kanıt.
Tanrım bir atlet giydiğimde onu böylesine doldurabilmeyi ne çok isterdim, ve ön omuz çalışırken neredeyse yüzüme deyecek biceplerimin olmasını, bu adamda hepsi var, şanslı adam!
Tuhaf bir poz ama bu Arnold Classic kupası heykeline şeklini veren, Arnold'un tescilli öne eğilerek verdiği üç çeyrek dönerek pozu, bunu onun gibi yapan başka bir vücutçu yok, onun üstün özelliklerini ve esnekliğini ortaya koyma şekliydi bu kopyalanması imkansız poz.