Arnold'un Hiçbiryerde Bulamayacaginiz Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arnold'ın 1974 yılından görülmemiş bir videosu...

Evet arkadaşlar, fonda Arnold'ın kitabında bahsettiği, klasik müzik parçası exodus, sene 1974, Arnold misafir olarak bir poz şovu düzenliyor, çok heyecan verici bir video, pumping iron öncesindeki en net görüntüleri bunlar sahnedeki, kalflarına dikkat, gerçekten inanılmazlar, müzikte bence güzel, destansı, o vücudun klasik yapısını öne çıkarıyor.

06032006112637mk3.jpg

06032006112605ii6.jpg

06032006113121nk9.jpg

06032006113215ox4.jpg

06032006113146ak4.jpg

dun gece arnoldun komando isimli cok eski bir filmini izledim,fizigi muhtesem ve en buyuk avantajida boyunun uzun olmasi sanirim,belki bu vucutgelistirmeyi daha da zor yapan birsey ama guzel vucut yapinca da muthis duruyor uzun boylularda.

dun gece arnoldun komando isimli cok eski bir filmini izledim,fizigi muhtesem ve en buyuk avantajida boyunun uzun olmasi sanirim,belki bu vucutgelistirmeyi daha da zor yapan birsey ama guzel vucut yapinca da muthis duruyor uzun boylularda.
Komando cidden güzel filmdir, zaten avatarındakide Komando'daki bir sahneden saydam, puro yakisiyor Arnold'a, filmin sonlarına doğru kürek çekerek adaya giderken tüm vücudunu gösteriyordu bizlere,Arnold olmasa 3. sınıf bir film,ama Arnold'ı efsane yapan bence zaten varlığıyla oynadığı filmleri yukarı çıkartabilmesi.
Bu arada, Simpsonların sinema için çekilen çizgi filminde, Amerikan başkanı olarak Arnold'ı canlandırmışlar, cidden çok komikti fragmanında.
Arnold'a, yani amerikan başkanının önüne beş ayrı seçim yapabileceği 5 kitapçık koyuyor yardımcısı, hani bunlardan birini okuyup seçsin diye.
Arnold'da,
They chose me to lead, not to read!
Beni yöneteyim diye seçtiler, okumam için değil deyip düğmeye basıyor.
Cidden süperdi :)
Bakalım Amerikan başşkanı olabilecek mi?
Eğer sağlığı izin verirse olur, ama sağlığında sorun olacak gibi geliyor bana :(

karasan filmde hic puro icmedi,hatta icecek vakti de olmadi,sanirim benim avatar baska filmden.

Back
Yukarı