Artık agrı yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demir00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

demir00

Özel Üye
6 aydır bu sporla ugrasıyorum. Haftada 3-4 kez gidiyorum. Bir gün antreman yaparken ertesi gun dınlenıyorum. Whey ve glutamin kullanıyorum. Boy 182 Kilo 84

Sorunum su: Bundan önce, antremanın ertesi gunu calıstıgım kas grupları agrırken, son 2 haftadır hic bir agrı cekmıyorum. Bildigim kadarı ile agrılar, kas gelisiminin bir belirtisi. Calısırken Pramit sistemini uyguluyorum ve son sette kaldırabılecegım en agır kıloyu secıyorum.

Acaba yaptıgım hareketlere vucud mu alıstı da agrılar kesildi. Yani sorunum ne olabilir?

Tesekkurler...

6 aydır ağrı olması çalışmanda bir problem olduğunu gösterir kanımca.ağrıların max. 2 ayda bitmesi gerekir çünkü vücut hamlıktan kurtulmuştur.ya gereğinden fazla ağırlık kaldırıyorsun yada ısınma,germe hareketleriyle kaslarını hazırlamıyorsun.bu yüzden bu kadar uzun sürmüş olabilir ağrılar.geçmesinin sebebiyse senin dediğin gibi vücudun bu tempoya alışmış olması..başarılar

6 aydır ağrı olması çalışmanda bir problem olduğunu gösterir kanımca.ağrıların max. 2 ayda bitmesi gerekir çünkü vücut hamlıktan kurtulmuştur.ya gereğinden fazla ağırlık kaldırıyorsun yada ısınma,germe hareketleriyle kaslarını hazırlamıyorsun.bu yüzden bu kadar uzun sürmüş olabilir ağrılar.geçmesinin sebebiyse senin dediğin gibi vücudun bu tempoya alışmış olması..başarılar

Ben yanlıs mı biliyorum yoksa; Vucud gelistıkce hafıf agrılar olması gerekmıyor mu?

doğru çalışmıyosun demektir
vücut tipine göre antreman yapman lazım çok ağır kaldırmak doğru çalışmak değil malesef

doğru çalışmıyosun demektir
vücut tipine göre antreman yapman lazım çok ağır kaldırmak doğru çalışmak değil malesef

Hocanın verdigi hareketleri nizami bir sekilde yapıyorum. Agır kaldırmak ugruna harekette cheating yapmıyorum. Hareketi tam ve dogru bir sekilde yapmak kaydıyla, son sette kaldırabilecegim en agır kıloda abanıyorum...

Kıloları bıraz dusurup negatıflere onem ver bıraz daha yavas yap tekrarları..
Ve programında degısıklıklere gıt.. Hem hareketlerde hemde sıstemde.. ;)

Vücut gelişiminde illaki ağrılar olacak diye bir kaide yok. Hamlığını da atmışsın zaten. Ağrılar genelde kilo arttırdığın veya program değişikliklerinde olur. Onun dışında sürekli ağrın varsa yanlış olan birşeyler var demektir.

Back
Yukarı