Askerden önce - 8 ay sonra

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gqn

Üye
Askerde 63 kiloya kadar düştüm , geldikten sonra azmettim 110 kiloyum şu anda.Hedefim bulk 150 , define 120.

boy 1.87 sevgiler saygılar

O2ZR7n.jpg

Beslenme programini ve olculerini paylasir misin ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ölçümü paylaşamam hiç ölçmedim , ne başlarken , ne yakın zamanda.Hİç ölçmedim , belki yanlış yapıyorum ama gerek duymadım.Beslenme programım bilindik şeyler.Çok ağırlık verdiğim şey , yulaf kepeğini yoğurda karıştırıp yiyiorum.Bunu çok tüketiyorum, bulk olduğum için bir kutu pınarın ton balığını büyükçe bir tabak yağsız makarnaya boşaltıp yiyiyorum , Makarna , ton balığı , tavugun gogsununu artık kuscak gibi olduğum için , but ile değiştirdim.Tavuk but haşlayıp yiyirum sık sık.Çok aşırı düzenli bir beslenme programımda yok esasen.Fakat kaliteli besleniyorum diyebilirim.Amino 2700 kullanıyorum , noxplode pre workout.muscletech nitro-tech vazgeçilmezim.

Yani , Yaşam tarzını örnek aldığım Sevgili Frank Mcgrath'ın bir sözünü tatbik ediyorum , " Eat , like a monster "

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı